BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKeskinoğlu’dan CEO açıklaması----

Keskinoğlu’dan CEO açıklaması

Keskinoğlu’dan CEO açıklaması
02 Ağustos 2017 - 12:57 www.finansgundem.com

Keskinoğlu Şirketler Grubu, yönetim değişikliği hakkında çıkan haberdeki “Yeni CEO Tayfun Bayazıt olacakmış” iddiasına yanıt verdi: Gerçeklik payı yok.

Para dergisinde yer alan, “Keskinoğlu’nda yeni CEO ataması Eylül başı itibariyle gerçekleşecekmiş. Yeni CEO ile birlikte yönetim de yeniden şekillenecekmiş. Öne çıkan isim yılların deneyimli bankacısı Tayfun Bayazıt’mış” haberine Şirket’ten yalanlama geldi.

Manisa’dan dünyaya açılan, Türkiye’nin tavukçuluk alanındaki dev markası Keskinoğlu Şirketler Grubu’nda kurumsal yönetim ilkeleri doğrultusunda yapılandırma çalışmalarının sürdüğü belirtilerek, Para dergisinin kulis haberindeki, Keskinoğlu Grubu’nun yeni CEO’sunun Tayfun Bayazıt olacağı yönündeki iddia için, “Bu iddianın gerçeklik payı yoktur” denildi.

Keskinoğlu tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Keskinoğlu Şirketler Grubu 2017 yılı itibariyle yönetimde kurumsallaşma yoluna gitmeyi tercih etmiştir.  Yeni yönetim yapımızda, Yönetim Kurulu Başkanı olan Fevzi Keskinoğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Mehmet Keskinoğlu, Şirket’imizin iki eşit oranlı ortağıdır. Şirket’imizin kurucuları Fevzi Keskinoğlu ve Mehmet Keskinoğlu önderliğinde yoluna devam eden Keskinoğlu Şirketler Grubu’nun yönetimi, profesyonellerden oluşturulan bir İcra Kurulu ve Danışma Kurulu ile birlikte gerçekleştirilmektedir. 

Kurumsallaşma ve yeniden yapılanma sürecimizde, Yapı Kredi eski Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tayfun Bayazıt, şirketimize Danışma Kurulu Üyesi olarak danışmanlık yapmaktadır, bunun dışında bir görevi bulunmamaktadır.

Danışma Kurulumuz ’da Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Sayın Ender Yorgancılar ve Deloitte Türkiye eski CEO’su Sayın Hüseyin Gürer de bulunmaktadır. Şirket’imizin kurumsal yönetim ilkeleri doğrultusunda yapılandırılma çalışmaları tamamlandıktan sonra yeni yönetim kadromuz ve yapımız hakkında kamuyu bilgilendireceğiz.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)