BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem​Kerry ile Lavrov Roma'da Ukrayna'yı görüştü----

​Kerry ile Lavrov Roma'da Ukrayna'yı görüştü

​Kerry ile Lavrov Roma'da Ukrayna'yı görüştü
06 Mart 2014 - 23:09 www.finansgundem.com

Uluslararası Libya Konferansı’na katılmak üzere Roma’da bulunan ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile görüştü

Uluslararası Libya Konferansı’na katılmak üzere Roma’da bulunan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı John Kerry ile Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüştü.

ABD'li kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Kerry ile Lavrov, 40 dakika süren görüşmede gündemin ilk sırasında yer alan Ukrayna konusunu ele aldı.

Bakan Kerry’nin Rusların Ukraynalılarla diyalog içinde olmalarının önemine değindiği görüşmede, diyaloğun ne şekilde gerçekleştirilebileceği konusunu ele aldıkları da ifade edildi.

Görüşmede Kerry'nin, uluslararası gözlemcilerin Kırım ile Doğu Ukrayna'da ilk elden tespit ve gözlemlerde bulunmalarına imkan verilmesinin önemine vurgu yaptığı bildirildi.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ise görüşme sonrası yaptığı açıklamada, “Moskova ile Washington arasında Ukrayna’daki durum üzerinde herhangi bir anlaşma yoktur” dedi.

Lavrov, Rusya’nın batılı partnerlerinin getirdiği Ukrayna için temas grubu önerisini net şekilde anlamak istediğini söyledi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)