BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKerim Rota, Odeabank genel müdürü oluyor----

Kerim Rota, Odeabank genel müdürü oluyor

Kerim Rota, Odeabank genel müdürü oluyor
20 Kasım 2017 - 12:40 www.finansgundem.com

Akbank Genel Müdür Yardımcılarından Kerim Rota, Odeabank'a genel müdür olarak atanması bekleniyor

FINANSGUNDEM.COM

Odeabank'ın tepesinde büyük değişim başlıyor. Akbank'ta genel müdür yardımcısı olan Kerim Rota, Odeabank'a genel müdür olarak atanacak.
Yaklaşık 8 yıldır Akbank'ta Hazineden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Rota görevini Hüseyin Özkaya'dan devralacak.

Kerim Rota kimdir?

Kerim Rota, Kasım 2010'da Akbank'ta Hazineden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. Rota ayrıca Akbank’ın iştiraklerinden Ak Portföy Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı,Akbank AG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Akbank (Dubai) Limited ve AKLease Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almaktadır. Akbank’a katılmadan önce çeşitli özel sektör bankalarında Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Kerim Rota, Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunudur. Rota, aynı zamanda Bilgi Üniversitesi İşletme Yönetimi dalında yüksek lisans derecesi almıştır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sessiz bankacı15 Aralık 2017 15:50

    Kredi kökenli bir adam yerine hazine kökenli bir adam alınması, Türkiye riskinde küçülmeye, sadece hazine işlemleri ve kurumsal kredilere odaklanma şeklinde yorumlanabilir mi acaba ?

  • Kemal Bey01 Aralık 2017 17:05

    Bir sürü işten çıkarım yapıyorlar, şube kapatıyorlar. Sonları iyi değil.

  • Firat21 Kasım 2017 14:55

    Türkiye 'de tüm bankacılık işlemleri Odeabank üzerinden geçse yinede yeterinden fazla büyük kalacak metrekare ve lokasyonlara şubeleri açtılar. İki sokak arasında dış cepheye ekran giydirilen şubeler var , 4 atm ile hizmet veren şubeler, arap üsülü savurganlık. Müşteri uyandi. O savurganlığın bedelinin kendi cebiden cikacagini biliyor.

  • Ali Ergül 21 Kasım 2017 08:27

    Yanlış tercih. Demek ki adamların kafasında şube kapatıp bilanço küçülmesi var..