BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKenan Yavuz, sinema sektörüne giriyor----

Kenan Yavuz, sinema sektörüne giriyor

Kenan Yavuz, sinema sektörüne giriyor
15 Haziran 2016 - 12:02 www.finansgundem.com

Socar’ın eski Türkiye CEO’su, Petkim Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz Bayburt'u sinema perdesine taşımak için harekete geçti.

zerbaycan Devlet Petrol Şirketi Socar'ın Türkiye CEO'luğu görevini Nisan ayı sonunda bırakarak yola Petkim Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam eden Kenan Yavuz'u tanıyanlar, onun memleketi Bayburt'a olan bağlılığını ve sevgisini iyi bilirler. İşlerinden vakit bulduğu her fırsatta Bayburt'a yeni bir değer kazandırmaya uğraşan Yavuz, Bayburt'un Beşpınar köyünde hayata geçirdiği 'Kültür Evi' projesinin ardından yeni bir proje için kollan sıvadı. Çocukluğunun geçtiği çiftliği Bayburt'u ziyaret edenler için adeta bir müzeye çeviren Yavuz, şimdi de Bayburt'u sinema perdesine taşımak için harekete geçti. Birinci Dünya Savaşı yıllarında Bayburt'ta yaşananları anlatacak bir film projesi için yapımcılığa soyunan Yavuz, filmde Beşpınar'da kurduğu kültür evi ve konağı da çekim platformu olarak kullanacak. Filmin çekimlerine yaz ortalarında başlamayı planladıklarını söyleyen Yavuz, şimdilik filmin yönetmeni, oyuncu kadrosu ve maliyetini ise sır gibi saklıyor. (Ekonomist Dergisi)

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)