BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKemal Kılıçdaroğlu'ndan çok sert açıklamalar----

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çok sert açıklamalar

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çok sert açıklamalar
05 Ağustos 2014 - 12:59 www.finansgundem.com

Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'a geldi. Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulundu ve Başbakan Erdoğan'a çok sert mesajlar verdi

İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları:


YENİ SES KAYDI İDDİASI

Bilal Erdoğan denen kişi değil Bilal Erdoğan bizzat kendisi. MEB bürokratlarını toplamış, milli eğitim politikasını anlatıyor. MEB Bakanı’nın oturduğu koltuk ona değil Bilal Erdoğan’a ait. Hükümetin bir görünen bir de görünmeyen politikası var. Görünmeyen yüzünü kamuoyuna açıkladık. Gırtlağına kadar yolsuzluğa bulaşmış bir kişi ülkenin milli eğitim politikasını belirliyor. Bizim için acı olan konu da budur.


"ERDOĞAN YARGI ÖNÜNE ÇIKMALI"

Ben Türkiye’de yaşıyorum. Bir paralel devlet varsa bir numaralı sorumlusu ülkeyi yöneten kişidir. Her seçim öncesi ne hikmetse bu operasyonlar yapılıyor.  Bir paralel devlet varsa önce Erdoğan yargı önüne çıkmalı. Defalarca uyarıldı. Her defasında Hüseyin Çelik "Paralel devlet söylemine kargalar bile güler" dedi. Sen aldığın rüşvetin hesabını vereceksin Recep Tayyip Erdoğan. Nereye giderse gitsin hesabını soracağız. O sanıyor ki belli seçimlere gireceğim bunlar unutturacağım. Kaçamazsın. 

"DÜNYA KADAR PARASI VAR"

Erdoğan bu desteği niye istiyor? Dünya kadar parası var. Sıfırlayamadığı dolarları var, milletin anasını belleyen işadamları var. Milletin anasını belleyenlerin adayı demek lazım. Yazmamışlar afişe sığmadığı için herhalde. Haram lokma yiyeceksin, rüşvet alacaksın ve milletin adayıyım diyeceksin.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)