BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKemal Kılıçdaroğlu'na saldıran 5 kişi gözaltına alındı----

Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran 5 kişi gözaltına alındı

Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran 5 kişi gözaltına alındı
22 Nisan 2019 - 10:05 www.finansgundem.com

Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırının faillerinden O.S'nin yakalandığı, gözaltına alınan 5 kişinin de ifade işlemlerinin Çubuk'ta sürdüğü bildirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, CHP Genel  Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çubuk'ta katıldığı, şehit Yener Kırıkcı'nın cenaze  namazı sonrasında uğradığı saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun uğradığı saldırıyla ilgili  soruşturma başlatıldığını, olayın terör bağlantısı ya da provokatif bir eylem  olup olmadığına ilişkin her yönüyle araştırıldığını söyledi.

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, “Olayın faiillerinden O. S. Sivrihisar’da yakalanıp gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili 5 şüphelinin  de Çubuk ilçe Jandarma Komutanlığında ifade işlemleri devam etmektedir. Olaya karıştıkları iddia edilen diğer şüphelilerin kimlik tespiti ve araştırılması işlemleri de titizlikle yapılmaktadır. Olay çok yönlü olarak tüm ayrıntılarıyla araştırılmaktadır.” denildi.