BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKelliğe karşı yeni trend----

Kelliğe karşı yeni trend

Kelliğe karşı yeni trend
22 Nisan 2013 - 14:18 www.finansgundem.com

En az erkekler kadar kadınların da korkulu rüyası olan saç dökülmesine bir alternatif çözüm

İnsanoğlunun dış görünüşle ilgili en eski sorunlarından biri olan kellikle ilgili yeni bir moda başladı. Saçlarında seyrelme olanlar dövme ustalarına saç şeklinde dövmeler yaptırıp açıkları kapattırıyor.
Saba^h'tan Nurdeniz Erken'in haberine göre, en az erkekler kadar kadınların da korkulu rüyası olan saç dökülmesine alternatif çözüm, bir dövme ustasından geldi. 5 yıldır birçok medikal dövme uygulaması yaparak kimi zaman yara izlerini kimi zaman da yanık izlerini dövme motifleriyle kapatan dövme ustası Fatih Serdaroğlu bir gün, alopecia totalis isimli hastalık sonucu kellik sıkıntısı yaşayan bir dövme severin "neden saç dövmesi yapmıyorsun" önerisiyle karşılaştı. Önce bu hasta üzerinde denediği "saç şeklinde dövme" uygulamasını internet sitesinde de yayınlayan Serdaroğlu'na başvuranların sayısı da bir anda arttı.Saçları seyrelen, dökülen, saç ekiminde başarılı olunamayan, bazı hastalıklar nedeniyle saçları lokal olarak azalan hastalara "hair pigmentation" yani saç şeklinde dövme yapmaya başlayan Fatih Serdaroğlu, her hasta üzerinde başarılı sonuçlar aldı. Serdaroğlu yine de konuyla ilgili tıp elemanlarından destek almayı uygun gördüğünü belirterek, "Kişinin geçirdiği rahatsızlık her ne ise, saç dövmesi yapılmadan önce bir doktora danışılmasında fayda var. Tüm kafa saç dövmesi uygulaması ortalama 6 saat sürüyor. Normal deriye yapılan dövmeler kadar acıtmıyor. Ama dilenirse doktor kontrolünde lokal anestezi imkânları sunabiliyoruz. Zira uygulama zaten klinikte gerçekleşiyor" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)