BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKedicikler'in ifadeleri şaşırttı----

Kedicikler'in ifadeleri şaşırttı

Kedicikler'in ifadeleri şaşırttı
29 Ağustos 2018 - 17:48 www.finansgundem.com

Adnan Oktar’ın yanında “Kedicik” diye adlandırılan kadınlar ifadelerinde örgütü savundular, ifadelerinde Adnan Oktar’ı övdüler

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Adnan Oktar Örgütü'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan kadınlar, Sulh Ceza Hakimliğine verdikleri ifadelerde örgütü savunmaya devam etti.

Sözcü’den Can Özçelik, örgüt içinde “Kedicik” diye tabir edilen kadınların ifadelerine ulaştı.

Lüks yaşam sürdüğü bilinen ve üniversite mezunu olan kadınların çoğunun “işsiz” olduğunu belirtmesi ve herhangi bir aylık gelire sahip olmadıklarını iddia etmeleri dikkat çekti.

Şüpheliler Dilem K., Deniz T., Elif K., Zeynep B., Zeynep Y. ile Ferhunde B., işsiz olduğunu ve aylık geliri bulunmadığını öne sürerken, bir başka şüpheli Esra S. de aylık geliri olmadığını ancak ailesinin varlıklı olduğunu belirtti.

ADNAN OKTAR'I ÖVDÜLER

Şüpheli Zeynep B., ifadesinde suç örgütü içinde olmadığını iddia ederek, “Ben dindar bir insanım, aileme çok bağlı bir insanım. Adnan Oktar güzel ahlaklı bir insandır” dedi.

Şüpheli Zeynep Ş., hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini söyleyerek “Örgüt yapılanması içinde değilim. Cinsel taciz olayı tamamen fantastik bir olaydır. Bu olay Amerikan filmlerinde olacak bir şeydir. Ben çocukluğumdan itibaren vicdani ve dürüst bir insanım. İyi bir eğitim almıştım. Çok farklı sektörlerde yöneticilik yaptım” ifadelerini kullandı.

Şüpheli Ferhunde B., Adnan Oktar ile 1999 yılında tanıştığını belirterek, “Bana, arkadaşlar ve Adnan Oktar’a karşı bir komplo olduğunu düşünüyorum. Bunun da İngilizlerin bir oyunu olduğunu düşünüyorum. Adnan Oktar vatanını ve milletini seven bir insandır” dedi.

Şüpheli Zeynep Y., Adnan Oktar'ı 30 yıldır tanıdığını söyleyerek “Biz vatanımız, milletimiz için güzel şeyler yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)