BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKazançlı birikimin adresi ‘Vakıfbank’ ----

Kazançlı birikimin adresi ‘Vakıfbank’

Kazançlı birikimin adresi ‘Vakıfbank’
27 Ekim 2021 - 13:32 www.finansgundem.com

VakıfBank, yaygın mevduat ağı ve yenilikçi ürünleriyle hane halkı birikimlerinin üretime dönüşmesindeki aktif rolünü her geçen gün artırıyor. VakıfBank, birikim yapmak isteyenlere avantajlı koşullar sunuyor.

Birikim ve tasarruf alışkanlığı, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de pandemi dönemiyle yükselişe geçti. Bu dönemde her kesimin farklı ihtiyaçlarına çözüm üreten mevduat ürünlerine imza atan VakıfBank, ekim ayı itibarıyla geçen yılın aynı dönemine göre TL bazında toplam tasarruf mevduatında yüzde 36’lık artış yaşadı.

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Lütfü Çelebi, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “VakıfBank olarak tüm çalışmalarımıza, ülkemizin sürdürülebilir büyümesine destek olma yaklaşımıyla devam ediyoruz. Üretime, ihracata, istihdama katkıda bulunacak projelere kredi finansmanı sağlarken en önemli kaynağımız tabana yaygın mevduatımız. Burada da hane halkı ihtiyaçlarını en iyi şekilde okuyarak, buna uygun mevduat ürünleri geliştiriyoruz. Bu sayede Dünya Tasarruf Günü’ne yaklaştığımız şu günlerde toplam tasarruf mevduatımızda geçen yılın aynı dönemine göre TL karşılık olarak yüzde 36’lık bir büyüme elde ettik” dedi.

“Bu artışta yenilikçi vadeli mevduat kampanyalarımızın etkisi büyük oldu” açıklamasında bulunan Çelebi, “Vadeli gibi kazandıran ve vadesiz gibi harcanabilen, avantajlı faiz oranlarına sahip günlük mevduat ürünümüz Arı hesabı, SKY limiti olan müşterilere özel avantajlı faiz oranına sahip SKY Mevduat Hesabımız ve dijital kanallardan kullandırdığımız kampanyalar en öne çıkanlardı. Tasarruf Mevduatı müşterilerimizin birikimlerine destek olmaya ve diğer Bankacılık ürünlerimizde kendilerine özel avantajlı koşullar sunmaya, önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz” diye konuştu.

Vakıfbank’tan sürdürülebilirlik atağı

VakıfBank ile toplu ödemeler de 7/24 yapılabiliyor

VakıfBank’ın iletişim çalışmalarına iki Sardis ödülü

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)