BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKazancı Holding’de üst düzey atama----

Kazancı Holding’de üst düzey atama

Kazancı Holding’de üst düzey atama
14 Ağustos 2017 - 13:59 www.finansgundem.com

Barış Erdeniz, Kazancı Holding Yönetim Kurulu üyesi olarak atandı

2014 yılından bu yana Kazancı Holding’de Yönetim Danışmanı olarak görev yapan Barış Erdeniz, Kazancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Yeni atama kapsamında, Kazancı Holding İnsan Kaynakları, Tedarik Zinciri, Bilgi Teknolojileri, Denetim, Hukuk, Tarım, Turizm ve İdari İşler Departmanları, Barış Erdeniz’in sorumluluğunda olacak.

Barış Erdeniz Kimdir?

Lisans eğitimini Doğuş Koleji’nin ardından Yeditepe Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret ve İşletme üzerine tamamlayan Barış Erdeniz, 2012 yılında TÜRMAK Makina San. ve Tic. AŞ’de İş Geliştirme Müdürlüğü görevinin ardından 2013 yılında, Turuncu Pazarlama şirketini kurdu ve Genel Müdürlüğünü üstlendi. 2014 yılında ise Yönetim Danışmanlığı alanında faaliyet gösteren Erdeniz Danışmanlık şirketini kuran Barış Erdeniz, yine aynı yıl, Yönetim Danışmanı olarak Kazancı Holding ailesine katıldı.

 Operasyonel verimlilik alanında birçok başarılı proje yürüterek Kazancı Holding hedeflerine katkı sağlayan Erdeniz, yeni göreviyle Kazancı Holding’in operasyonel verimliliği için çalışmalarına devam edecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)