BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKaynak Holding'e inceleme başlatıldı----

Kaynak Holding'e inceleme başlatıldı

Kaynak Holding'e inceleme başlatıldı
08 Eylül 2015 - 15:19 www.finansgundem.com

Siber suçlar ve mali şube ekipleri, Kaynak Holding'e ait 20 adreste arama yapıyor

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kaynak Holding’in Üsküdar'deki merkez binası ve Bağcılar’daki adresine baskın yaptı.
 
Mali Şube ekipleri bugün saat 14.30’da Kaynak Holding’in Bağcılar’daki merkezine geldi. Arama kararı olduğu gerekçesi ile içeri girmek istedi. Holdingin avukatları ile polis arasında diyaloglar yaşandı. 

Kaynak Holding, Twitter’dan baskını duyurdu. Mesajda şu ifadelere yer verildi: “Kaynak Holding Ter-Er İş Merkezi'ne bugün saat 14.30’da polis ekipleri giriş yapmıştır. Ellerindeki mahkeme kararı avukatlarımız tarafından incelenmektedir.” 

Kaynak Holding, bağlı bulunan çok sayıda şirket aracılığı ile eğitimden, teknolojiye, lojistikten perakendeye bir çok sektörde faaliyet gösteriyor. 

Kaynak Holding'in kontrol gücüne sahip olduğu Sürat Basım Yayın ile Forum İnşaat'ın elinde bulunan Bank Asya'nın imtiyatlı hisselerinde temettü dışındaki ortaklık hakları Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) Mart ayındaki kararıyla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) geçmişti.
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)