BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKaygılaroğlu'ndan Cem Yılmaz'a sitem----

Kaygılaroğlu'ndan Cem Yılmaz'a sitem

Kaygılaroğlu'ndan Cem Yılmaz'a sitem
02 Aralık 2022 - 16:00 www.finansgundem.com

GQ Türkiye Men of the Year Ödülleri töreninde 'Yılın Oyuncusu' seçilen Kaygılaroğlu, ödülünü Cem Yılmaz'ın elinden aldı. Eski eşi Melis İşiten'in geçirdiği kazayı anlatan Kaygılaroğlu, o esnada gülen Yılmaz'a tepki gösterdi

GQ Türkiye Men of the Year Ödülleri dün akşam düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Uraz Kaygılaroğlu da ‘Yılın Oyuncusu’ ödülüne layık görüldü. Ödülünü Cem Yılmaz’ın elinden alan Kaygılaroğlu, konuşma yaptığı esnada sinirlendi.

Geçen günlerde tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün yaptığı kazada yaralanan eski eşi Melis İşiten’le ilgili konuşan Kaygılaroğlu, “Çok teşekkür ediyorum, çok kıymetli bir ödül benim için. Çok zor birkaç gün geçirdik, o kadar korktum ki. Günlük hayatta üzüldüğüm, kızdığım çoğu şeyin boş olduğunu anladım” dedi.

Konuşma esnasında arkasında duran Cem Yılmaz’ın güldüğünü fark eden Kaygılaroğlu, arkasına dönüp “Ciddi bir şey anlatıyorum” diyerek tepki gösterdi.

Cem Yılmaz’a Erşan Kuneri dizisi için dava açıldı

 

Cem Yılmaz'a şok: 10 bin dolar ödeyecek!

 

Cem Yılmaz'dan yeni film müjdesi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)