BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKayakçıların üzerine çığ düştü; 2 ölü, 7 yaralı----

Kayakçıların üzerine çığ düştü; 2 ölü, 7 yaralı

Kayakçıların üzerine çığ düştü; 2 ölü, 7 yaralı
04 Mart 2023 - 17:57 www.finansgundem.com

Artvin Valiliği, Kaçkar Dağları'nda kayak yapan bir grup kayakçının üzerine düşen çığda 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 kişinin de yaralandığını açıkladı

Rize- Artvin sınırlarında Kaçkar Dağları'nda kayak yapan tur kafilesinin üzerine çığ düştü. Çığ altında kalan 2 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi ise yaralı kurtarıldı.

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi ile Artvin sınırlarındaki Kaçkar Dağları'na, Erzurum'dan gelen kayakçılar, Yusufeli ilçesi Yaylalar köyü Olgunlar Mahallesi yaylasında bugün saat 15.00 sıralarında kayak yaparlarken üzerlerine çığ düştü. İhbar üzerine bölgeye AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çığ altında kalan kafileden 2 kişi yaşamını yitirdi, 7 kayakçı ise yaralı kurtarıldı.

Artvin Valiliği’nden olaya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, ilk belirlemelere göre 2 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralı kurtarıldığı, AFAD İl Müdürlüğü koordinesinde, ilgili tüm ekiplerce gerekli çalışmaların yürütüldüğü bildirildi.

Meteoroloji'den buzlanma ve çığ uyarısı

Meteorolojiden 2 bölge için çığ uyarısı

Çığ ile mücadelede 'Alpler' yöntemi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)