BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKayakçı üniversiteliler buluştu----

Kayakçı üniversiteliler buluştu

Kayakçı üniversiteliler buluştu
08 Mart 2014 - 17:20 www.finansgundem.com

Kayakçı üniversiteliler İş’te Üniversiteli sponsorluğunda Uludağ’da yarıştı

Kayakçı üniversiteliler İş’te Üniversiteli sponsorluğunda Uludağ’da yarıştı

Türkiye İş Bankası’nın gençlere özel bankacılık hizmetlerini buluşturduğu İş’te Üniversiteli, kayak seven üniversiteli gençleri Uludağ’da bir araya getirdi. İş’te Üniversiteli sponsorluğunda ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun desteği ile düzenlenen Snowist İstanbul Üniversiteleri Kayak ve Snowboard Ligi’nin ilk etabı 15 Şubatta, ikinci etabı ise 28 Şubatta gerçekleştirildi, kayak heyecanı 1-2 Mart tarihlerinde düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Kayak ve Snowboard Şampiyonası ile devam etti.

Kayak yarışlarında İş’te Üniversiteli standında hediye edilen esprili rozetleri alan üniversiteliler, rozetleri Blippar mobil uygulaması üzerinden cep telefonlarına okutarak teknolojik ve farklı bir interaktif uygulama ile karşılaştı. Rozeti cep telefonu kamerasından Blippar mobil uygulaması ile okutup, fotoğrafını çekerek facebook/twitter/e-posta aracılığı ile paylaşanlara standda anında çift kişilik Cinemaximum sinema bileti hediye edildi.

İş’te ÜniversiteliKart’ın sunduğu fırsatlardan ve kolaylıklardan yararlanmak isteyen üniversite veya yüksek lisans öğrencileri ÜNİK boşluk TC Kimlik Numaranı yazıp 4402’ye SMS göndererek, facebook.com/isteuniversiteli sayfasındaki “Kart Başvurusu” sekmesi, www.isteuniversiteli.com.tr adresindeki “Hemen Başvur” sekmesi ya da www.isbank.com.tr adresindeki “Hızlı Kredi Kartı” aracılığıyla veya www.isbank.com.tr İnternet Şubesi’nden başvuru yapabiliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)