BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKaya Çilingiroğlu gündemi yorumladı----

Kaya Çilingiroğlu gündemi yorumladı

Kaya Çilingiroğlu gündemi yorumladı
09 Ağustos 2015 - 17:09 www.finansgundem.com

“Geziciler servetlerini ikiye katladı” diyen Kaya Çilingiroğlu ‘erken seçim’ istedi

TRT ekranlarında yaptığı yorumlar ve analizler ile tüm dikkatleri üzerine çeken eski kurt borsacılardan Kaya Çilingiroğlu, Türkiye gündemini değerlendirirken “İstikrarın geri gelmesi için bazılarının Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığı bitmeli. Onun ülkeye yaptıklarını anlatsam haftalar sürer. Bana 'yandaş' diyorlar ama ben servetimden iki sıfır sildim, Geziciler iki sıfır koydular…” diye konuştu.
Kaya Çilingiroğlu, Sabah’ın, “Ülkemizin şu anki durumundan bahsedelim biraz... Türkiye'nin gündemiyle ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Halkın seçtiği bir tane cumhurbaşkanı var, o da Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan... Erdoğan beyefendinin bu ülke için neler yaptığını anlatmaya kalksam; bir gün değil, haftalar sürer. Bana bazen 'yandaş' diyorlar. Ben iki sıfır sildim servetimden ama Sayın Erdoğan'ın karşısında olduğunu söyleyenler, Geziciler, servetlerine iki-üç sıfır koydular. Artık Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığının bırakılması lazım. Erdoğan bu ülkeye uzun yıllar hizmet etmiş biri, rakamlar bunu gösteriyor. Bu insanlar Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığını bıraksınlar, biz de işimize bakalım. 2015'i kaybettik, 2016'yı da kaybetmeyelim. Kesinlikle erken seçim olmalı. Koalisyonların yürümediği çok net; bana bir tane yürüyen koalisyon söyleyin. Recep Tayyip Erdoğan nefretinden dolayı şu an bir kaos yaşıyoruz. Milletin onun yaptığı doğru işlerin farkına varması, Erdoğan nefretinden kurtulması lazım. Kurtulursa son 12-13 senelik istikrarı tekrar yakalayabiliriz. Ülkemiz çıkışta, önünü kesmeye çalışan bazı güçlere yardımcı olmamak lazım. Bu düşmanlıktan kurtulamazsak başarılı olamayız; olamayacağımız da çok net ortada!"
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)