BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaKavcıoğlu, bugün yatırımcılarla buluşacak----

Kavcıoğlu, bugün yatırımcılarla buluşacak

Kavcıoğlu, bugün yatırımcılarla buluşacak
01 Eylül 2021 - 08:04 www.finansgundem.com

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yöneticileri video konferans yöntemiyle yatırımcı ve ekonomistlerle bir toplantı gerçekleştirecek.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yatırımcı, ekonomist ve analistlerle, katılımcıların genel makroekonomi, para politikası, finansal piyasalar, bankacılık gibi çeşitli konulardaki teknik içerikli sorularını cevapladığı yatırımcı toplantılarının yenisini video konferans yöntemiyle gerçekleştirecek.

Toplantılar 14.00 ve 16.00'da gerçekleştirilecek.

TCMB son yatırımcı toplantısını 2 Temmuz’da gerçekleştirmişti.

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu o toplantıda, “Sıkı duruşun kararlılıkla sürdürülmesinin” enflasyona karşı önemli bir tampon işlevi göreceği mesajını yinelemiş, TCMB’nin Nisan Enflasyon Raporu tahmin patikasındaki belirgin düşüşün üçüncü çeyreğin sonu, dördüncü çeyreğin başı gibi olacağı beklentisini koruduğunu iletmişti.

Kavcıoğlu makro ihtiyati tedbirlerin bireysel kredilerde öngörülen ılımlı gelişime katkı sağlayacağını düşündüğünü belirtmişti.

Ağustos ayı enflasyon verileri cuma günü açıklanacak. TCMB’nin bir sonraki faiz kararı 23 Eylül’de duyurulacak.

Tüketici kredilerinde kamunun payı azalıyor

 

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mtu02 Eylül 2021 07:54

    hala ne yaptığını anlamadım. durmadan toplantı durmadan toplantı röpörtaj yapıyor banka genel müdürleriyle. onlardan aldığı bilgiyi de millete satıyor :D 

  • vatandaş01 Eylül 2021 08:37

    hangi yüzle ,bunlarda utanma yok yatırımcıyı mahvet ,sonra çık övün

  • Vatandaş01 Eylül 2021 09:20

    Doğru söylediğiniz için size eksi vermişler.Konuştuklarını ve yazdıklarını yapamadı o kadar haklısınız ki. Faizlere ve kur artışlarına bende karşı olduğum için, paramı borsada değerlendirerek hazır sermayemide erittim. Bankaya yatırmamak ve dolarda kalmamak en büyük hatamdı. Keşke geleceği öngörebilseydim. Tam 5 yıl. Mahvetti bu hisse beni. 3 ev alıyordum. Şimdi 1 tane 2+1 belki alırım😡Hatta bu atama ile halkbank 6,22 den 4, lü seviyelere indi en az %30 değer kaybı oldu. Tam çıkacak halkbank yönetimi baskılamak için kap haberi gönderdi. Yani herkes herşeyin farkında da trollerde yalanı desteklemek için maaş alıyor. Yoksa bu zulmü görebilmek için finansal okur yazarlığa ihtiyaç yok. Yaz investinge iki tarih aralığını tabloyu versin. Xbank, Bist100, Bist30 harici kendi kafasına göre, kendi tahtacısı ile takılıyor yıllardır. Zulüm arşa ulaştıda, bizim elimizden bişey gelmiyor. Allah büyüktür.