BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKatliam gibi kazada mahkeme kararını verdi!----

Katliam gibi kazada mahkeme kararını verdi!

Katliam gibi kazada mahkeme kararını verdi!
02 Şubat 2018 - 14:02 www.finansgundem.com

Üsküdar'da 3 kişinin hayatını kaybetmesine, 3 kişinin de yaralanmasına neden olan halk otobüsünün sürücüsü Selim Karakaya, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Üsküdar'daki Doğancılar Şehit Tuncer Mustafaoğlu  Polis Merkezi'ndeki işlemleri tamamlanan Karakaya, Anadolu Adliyesi'ne  gönderildi.

Cumhuriyet Savcısı ifadesini aldığı şüpheli Karakaya'yı "taksirle  birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma" suçundan tutuklanması  talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk etti. 

Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği şüpheli Karakaya'nın  tutuklanmasına karar verdi.

 Karakaya'nın hakimlik sorgusunda, önündeki aracın durması üzerine  kontrollü şekilde frene bastığını, fakat sürücüsü olduğu yolcu otobüsünün bir  anda hızlanmaya başladığını, önündeki otobüse çarpmamak için direksiyonu sağa  kırdığını, tüm uğraşlarına rağmen aracın durmadığını söylediği öğrenildi.

Üsküdar'da dün meydana gelen kazada, Selim Karakaya'nın yönetimindeki  34 VN 7071 plakalı özel halk otobüsü, önce Turan Duman'ın yönetimindeki 34 TP  7072 plakalı İETT otobüsüne, sonra durakta bekleyenlere çarpmış, kazada, 2'si  kadın 3 kişi yaşamını yitirmiş, 3 kişi de yaralanmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)