BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKatılım bankalarından 'ortak kart' hamlesi!----

Katılım bankalarından 'ortak kart' hamlesi!

Katılım bankalarından 'ortak kart' hamlesi!
20 Ekim 2016 - 08:55 www.finansgundem.com

Katılım bankacılığı için yeni bir adıma hazırlanılıyor. Türkiye Katılım Bankaları Birliği Başkanı Fahrettin Yahşi katılım bankacılığına yönelik yeni bir haber verdi.

Türkiye Katılım Bankaları Birliği Başkanı Fahrettin Yahşi, birlik olarak ‘ortak kart’ çıkartmak için çalışma yaptıklarını söyledi.

Henüz araştırma safhasında proje hakkında bilgi veren Fahrettin Yahşi, “Katılım bankaları olarak hemen hemen hepimiz farklıbankaların kredi kartı aileleriyle işbirliği yaparak faaliyet gösteriyoruz. Böyle olunca da saltkatılım bankacılığı hizmeti almak isteyen bireylerin aklında soru işaretleri doğuyor. Biz de birlik olarak, bu konuda bir çalışma başlatma konusunda  kir birliğine vardık. Sektörde arzu eden bankalarla ortak kart çıkartılacak” diye konuştu. Yahşi, birlik olarak bu konuda bir danışma kurulu oluşturulmasına yönelik çalışmalarının da sürdüğünü ifade etti.

Dünya- Jülide Yiğittürk Gürdamar

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)