BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKategori Mağazacılığı Derneği'ne yeni başkan----

Kategori Mağazacılığı Derneği'ne yeni başkan

Kategori Mağazacılığı Derneği'ne yeni başkan
01 Ağustos 2017 - 13:55 www.finansgundem.com

Yenal Gökyıldırım, KMD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçildi

27 Temmuz 2017 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, MediaMarkt İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım seçildi. Yenal Gökyıldırım, işlerinin yoğunluğu sebebiyle görevinden ayrılan Tekin Acar’a katkılarından dolayı teşekkür ederek dernek çalışmalarının aynı hızla ve verimlilikle süreceğini, tüm konuların en üst düzeyde takibinin devam ettirileceğini belirtti. Gökyıldırım sözlerine şöyle devam etti: “Tekin Bey, Yönetim Kurulumuzun üyesi olarak çalışmalarımıza desteğini sürdürmeye devam edecek. Ailemiz gibi gördüğümüz derneğimiz, yürüttüğümüz projeler, gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ve çalışmalarla perakende sektöründeki güçlü konumunu pekiştirecektir.”

 Tekin Acar “Derneğimiz kuruluşundan bu güne kısa geçmişine rağmen yapmış olduğu başarılı ve örnek çalışmalarıyla organize perakendeyi temsil eden en önemli derneklerden biri olmayı başarmıştır. Gelecekte derneğimizin  güçlenerek organize perakendeciliğin en güçlü derneği ve TAMPF’ın en önemli ortaklarından biri olacağına inancım tamdır.” diyerek dernek çalışmalarına katkısını sürdüreceğinin altını çizdi.

 “Ses getiren projelere devam edeceğiz”

 Mobilya, ev geliştirme, teknoloji, kişisel bakım, kozmetik, aksesuar, hobi, kırtasiye, sinema, eğlence gibi, gıda ve hazır giyim dışında kalan modern perakendecilerin temsilcisi olan KMD’nin yeni dönemde de ses getiren projelerine devam edeceğini belirten Yenal Gökyıldırım, sözlerini şu şekilde tamamladı:

 “Bugüne kadar birçok başarıya imza atan derneğimizin misyonu çerçevesinde başarılı projelerin sürdürülmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman sektörün gelişimi ve önünün açılmasına özen göstererek faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Yönetim Kurulumuzun, üyelerimizin değerli destekleriyle sektörün gelişmesine kısa sürede katkıda bulunacağına eminim.”

 Yönetim Kurulu Başkanlığına Yenal Gökyıldırım seçilirken Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini Alp Önder Özpamukçu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini Murat Gigin sürdürmeye devam edecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)