BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKatarlılar Finansbank'tan vazgeçti mi?----

Katarlılar Finansbank'tan vazgeçti mi?

Katarlılar Finansbank'tan vazgeçti mi?
14 Aralık 2015 - 11:09 www.finansgundem.com

Yunanistan'ın en büyük bankası NBG'nin Finansbank'ı satma kararı sonrasında kulisler durulmadı

Finansbank hisselerinin satışına ilişkin gelişmelere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Geçen hafta Ekonomist’te iki talipli kuruluştan BBVA ve Katarlı QNB'nin yaklaşımları yer almıştı. BBVA tarafındaki ilginin fiilen bittiği bilgisine ulaşıldı.

Favori alıcı olarak görülen Katarlı finans kuruluşunun da süreçten çekildiği söyleniyor. Ancak, bunu doğrulayacak bilgiye henüz ulaşılamadı. Bir bankacı, "Benim duyduğum, verilen tekliflerin ana hissedar tarafından beğenilmediği ve düşük bulunduğu yönünde" diyor.

Yabancı bir bankanın yönetim kurulu üyesi de "Katarlıların çekildiğini duymadım. Ama haber doğru ise iyi bir haber değil” değerlendirmesini yaptı.

Bir yatırım bankacısı da Türkiye'nin komşularıyla olan İlişkilerindeki gerilime dikkat çekiyor. Aynı bankacı, "Suriye ile dört yıldan beri ilişkilerimiz ortada. Buna yenileri eklendi. Uçak düşürüldü, Irak'a asker gönderildi. Üstelik hiç de iyi açıklamalar gelmiyor. Bu ortamda kim Türkiye'den banka almak ister ki?" sorusuyla olumsuz havayı aktardı. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)