BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKatarlı Retaj, Silivri’de otel açıyor----

Katarlı Retaj, Silivri’de otel açıyor

Katarlı Retaj, Silivri’de otel açıyor
24 Mart 2019 - 11:58 www.finansgundem.com

Katarlı Retaj Hotels & Hospitality Group, Silivri Resort'u işletecek

CÖMERT YILDIZ / FINANSGUNDEM.COM

Körfez Bölgesi’nin en büyük turizm zincirlerinden Retaj, Türkiye’de yatırımlarına devam ediyor. Güneşli’de İstanbul’daki ilk İslami otelini açan, ardından da Yalova’da bir oteli hizmete açan Katarlı Retaj Hotels & Hospitality Group, şimdi de rotayı Silivri’ye çevirdi. Türk şirketi Türkiye Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Şirketi (ITTI) ile anlaşma imzalayan Katarlı marka, Retaj Silivri Resort'u işletecek.

Silivri’deki otel için anlaşmayı Retaj Group Başkanı Şeyh Nayef bin Eid el-Thani, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay gibi isimler imzaladı.

Retah Group Başkanı Şeyh Nayef, “İki kardeş ülke arasında bu işbirliğinden memnuniyet duyuyoruz” dedi. Retaj, 2013’te Güneşli, 2015’te ise Yalova’daki otelini hizmete açmıştı. Yalova’daki otel için 35 milyon dolarlık yatırım yapılmıştı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kamil Erdoğan Kanak28 Ocak 2021 15:24

    İstanbul Cevahir Hotel'de İnşaatından itibaren 16 sene teknik bölümde kontrollük yaptım. İhtiyaç olursa, kuruluşundan itibaren yapılacak olan otelde yer almak isterim. Cep tel 0535 466 94 97 silivri

  • Mırnav kedi24 Mart 2019 15:48

    Dostlarını ziyaret ederken kalacak yerleri olur