BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakKatar'dan yabancılara gayrimenkul kolaylığı----

Katar'dan yabancılara gayrimenkul kolaylığı

Katar'dan yabancılara gayrimenkul kolaylığı
06 Ekim 2020 - 16:00 www.finansgundem.com

Katar, gayrimenkulu göçmenler, yabancı yatırımcılar ve emlak fonları için daha çekici hale getirme çabalarını yeniliyor.

Yeni bir yasa, Katarlı olmayanların doğrudan gayrimenkul satın alabileceği sınırlı sayıda lokasyonlara yeni ekler getiriyor. Ülke ayrıca, büyük yatırımcılara yönelik devlet tarafından sağlanan hizmetlerle ödüllendiren iki aşamalı bir ikamet programı uygulayacak.

Katar, 2022 Dünya Futbol Kupası'na bağlı bir inşaat patlamasının ardından aşırı arzla boğuşuyor ve emlak fiyatları 2016'nın başından bu yana% 26 düştü.

Danışmanlık firması ValuStrat, ilk yarının sonunda konut arz fazlasının 80.000 adede ulaştığını ve 2020'de 7.250 birimin daha piyasaya çıkması beklendiğini tahmin ediyor.

Ticaret ve Sanayi Bakanı Ali bin Ahmed Al Kuwari, yeni kuralların hem yerli hem de uluslararası yatırımcılara fayda sağlayacağını ve ekonominin çeşitliliğini daha da artıracağını söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)