BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Katar uzun zamandır terörün destekçisi"----

"Katar uzun zamandır terörün destekçisi"

Katar uzun zamandır terörün destekçisi
09 Haziran 2017 - 22:14 www.finansgundem.com

Donald Trump, Katar'a uygulanan abluka hakkında açıklamalarda bulundu. Trump, bir çok ülke tarafından yaptırım uygulanan Katar'ı 'uzun zamandır terörün destekçisi' olarak değerlendirdi

ABD Başkanı Donald Trump, Katar krizi hakkında konuştu. Trump, Katar'ı 'uzun zamandır ve çok üst düzeyde teröre destek vermekle' suçladı. Trump, 'Katar için artık teröre destek vermeyi durdurma zamanıdır" dedi. Trump ayrıca, "terörizmin finansmanının sona erdirilmesi" için geçen ay Riyad'da katıldığı zirvenin başlangıç olmasını umduğunu belirtti.  

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ise bugün dikkat çeken açıklamasında temkinli bir dil kullanmış ve Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Mısır'a Katar'la ilişkileri 'yumuşatma' çağrısı yapmıştı.

TRUMP, SİSİ İLE GÖRÜŞTÜ

Öte yandan Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, Donald Trump ve Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin telefon görüşmesi yaptığı bildirildi. Trump ve Sisi'nin ilgili bütün ülkelerin Riyad Anlaşması'na sadık kalması gerektiğini konuştukları belirtildi.

Açıklamada, "Liderler, bütün ülkelerin Riyad Anlaşması'nda yer alan terörizmle savaş, aşırıcılıkla mücadele, terörist gruplara ekonomik desteğin kesilmesi konularını uygulaması gerektiğinde karar kıldı. Ayrıca Başkan Trump, Arap ülkeleri arasında birliğin korunmasının önemine vurgu yaptı" ifadelerine yer verildi.

ABD'den Katar ile ilgili sürpriz çağrı

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tv10 Haziran 2017 11:40

    iki yüzlü tranp sendeyilmisinlan ypgvede pkk ya silah veren kimi kandırıyorsunuz bak bu işler eninde sonunda sana vede korumaya kaltıgın israili toprak butünlügünü emin ol bozar benden tavsiye akıllı ol

  • Ali Ergül 09 Haziran 2017 23:13

    Bu ABD dünyada terör destekçisi bir ülkedir. Bunu tüm ülkeler bilir ama güçlü ekonomi ve askeri tehditler var. Bu ABD ve İngiltere ve çocukları İsrail 'i yalnız ve yalnız C.Allah yener onun için şu Ramazan'da çok dua edip bu ülkelere müsibet getirmesi için el açalım.. bir müsibet ile kendi dertleri ile uğraşsınlar..