BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKatar Büyükelçiliği'ne silahlı saldırı----

Katar Büyükelçiliği'ne silahlı saldırı

Katar Büyükelçiliği'ne silahlı saldırı
30 Aralık 2014 - 01:14 www.finansgundem.com

Ankara'da Katar Büyükelçiliği’ne yapılan silahlı saldırıda bir kişi yaralandı

Ankara'da Katar Büyükelçiliği'nin güvenlik elemanlarına silahlı saldırı düzenlendi. Olayda bir güvenlik elemanı kalçasından ve omzundan yaralanırken kaçan saldırganı yakalamak için polis çalışma başlattı.

Olay, dün akşam saat 22.45 sıralarında Çankaya Oran Bakü Sokak'ta bulunan Katar Büyükelçiliği'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, elçilik önüne park edilen aracın sürücüsünü uyarmak için kulübeden çıkan güvenlikçi, bir başka araçtan açılan ateş sonucu yaralandı. Kalçasından ve omuzundan yaralanan emekli Astsubay Oktay Gürbüz isimli güvenlikçi, hemen özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Saldırı sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemelerde 2 pompalı tüfek ve boş kovan bulundu. Kamera görüntülerini izleyen ekipler, saldırganın bölgeye bir ticari taksiyle geldiğini, araçtan indikten sonra başka bir aracın yanına geçtiğini ve araçta bulunan şahısla bir süre sohbet ettikten sonra silahıyla güvenlik elemanlarına 3 el ateş ettiğini belirledi. Saldırıda yaralanan Gürbüz'ün durumunun iyi olduğu öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)