BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKatar, 100 yetim ailesi için geçici barınma alanı oluşturdu----

Katar, 100 yetim ailesi için geçici barınma alanı oluşturdu

Katar, 100 yetim ailesi için geçici barınma alanı oluşturdu
22 Şubat 2023 - 05:13 www.finansgundem.com

Katar Hayır Kurumu, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da 100 yetim ailesi için geçici barınma alanı oluşturdu.


Katar resmi haber ajansı QNA'da yer alan haberde, Katar Hayır Kurumu'nun (Qatar Charity), Türkiye ve Suriye'deki bölgelerde afetzede ailelerin yanı sıra yetim ve engellilere destek çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Katar Hayır Kurumu'nun çalışmalarını, "Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere yardım edin" kampanyası kapsamında topladığı bağışlarla yaptığı vurgulanan haberde, Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde depremzede 100 yetim ailesi için geçici barınma alanı hazırlandığı ve 25 depremzede aile için Ankara'da konaklama imkanı sağlandığı aktarıldı.

Şanlıurfa ve diğer bölgelerde çocuk giysileri yardımında bulunulduğu belirtilen haberde, Katar Hayır Kurumu'nun ayrıca Türkiye'deki deprem bölgelerinde 200 yeni yetiminin sponsorluğunu üstlendiği ifade edildi.

Katar Hayır Kurumu'nun Türkiye'de sponsorluğunu yaptığı 6 bin 500 kişiden 4 bin 500'den fazlasının depremlerden etkilendiği belirtilen haberde, kurumun deprem bölgelerindeki ekipleri üzerinden sponsorluğundaki yetim ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştığına dikkat çekildi.

Bakan Koca'dan hasta nakillerine ilişkin açıklama

 

Yunanistan Türkiye'deki depremzedelere yeni yardım malzemesi gönderdi

 

Meteorolojiden 2 bölge için çığ uyarısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)