BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKastamonu'daki sel mağdurlarından iki ay su parası alınmayacak----

Kastamonu'daki sel mağdurlarından iki ay su parası alınmayacak

Kastamonu'daki sel mağdurlarından iki ay su parası alınmayacak
13 Eylül 2021 - 14:44 www.finansgundem.com

Kastamonu'da 11 Ağustos'taki sel felaketinden etkilenen Abana ilçesindeki su abonelerinden eylül ve ekim aylarında geçerli olmak üzere ücret tahsil edilmeyeceği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 11 Ağustos'ta bölgedeki sel felaketinin ilçedeki içme suyu şebekesinde ciddi hasara yol açtığı hatırlatıldı.

Su şebekesi ve kuyularına çamur birikmesi nedeniyle oluşan patlakların abonelerin mağduriyetine yol açtığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Belediye olarak yaşadığımız sel felaketinin yaralarının sarılmasına yönelik yürütülen çalışmalara katkıda bulunmak, sel mağduru olan esnaf ve vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla su abonelerimizden eylül ve ekim aylarında geçerli olmak üzere 2 ay su ücreti almayacağız. Ayrıca, yine bu iki aylık süreçte 5 TL olan harcamalara katılma payını da abonelerimizden tahsil etmeyeceğiz. Her konuda olduğu gibi bu zor süreçte de vatandaşlarımızın yanındayız ve bugünlerin üstesinden el birliğiyle geleceğiz."

 

Kastamonu, Sinop ve Bartın için 'mücbir sebep hali' ilan edildi

 

Yanık: Çok kişiyi desteklemek fakirleşmek anlamına gelmez

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)