BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKastamonu'da gece yarısı felaket! 6 ev birden yandı----

Kastamonu'da gece yarısı felaket! 6 ev birden yandı

Kastamonu'da gece yarısı felaket! 6 ev birden yandı
06 Mayıs 2021 - 02:29 www.finansgundem.com

Kastamonu Cide'de 6 kardeşe ait olan ve yan yana bulanan 6 evde yangın çıktı. 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Kastamonu'nun Cide ilçesine bağlı Kovanören köyünde saat 23.00'da yangın meydana geldi. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangını gören köy sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yangında; Şerafettin Demir, Ekrem Demir, Bayram Demir, Mustafa Demir, Recep Demir ve Fatma Demir'e ait olan ve yan yana bulunan 6 ev kullanılamaz hale geldi. Söndürme çalışmalarının sürdüğü sırada dumandan etkilenen Sezgin Demir ve ayaklarından yaralanan Mustafa Demir Cide Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

YANGININ, YILDIRIM DÜŞMESİ SONUCU ÇIKTIĞI İDDİA EDİLDİ

Henüz çıkış nedeni bilinmeyen yangının kısa sürede büyümesi üzerine çevre ilçelerden de itfaiye ekipleri sevk edildi. Cide, Şenpazarı ve Doğanyurt ilçe belediye ekipleri ve Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor. Öte yandan, köy sakinleri yangının yıldırım düşmesi sonucunda çıktığını iddia etti.

'DEVLET OLARAK HER TÜRLÜ DESTEĞİ SEFERBER EDECEĞİZ'

Kastamonu'nun Cide ilçesinde 6 kardeşe ait olan ve yan yana bulanan 6 evde çıkan yangına ekiplerin müdahalesi sürerken, söndürme çalışmalarını incelemek üzere bölgeye gelen Kastamonu Valisi Avni Çakır, yaptığı açıklamada devlet olarak her türlü imkanı seferber edeceklerini belirtti.



Çakır yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bu gece saat 23.30 sularında yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktığı yönünde vatandaşlarımızın ifadesi var. Yangının çıkış sebebi detaylı incelemeden sonra netleşecek. Maalesef yangın, rüzgarın etkisiyle kısa süre içerisinde 6 eve sirayet etti. Bunlardan üç tanesi şuan için tamamen kullanılamaz hale geldi, 3 tanesinde de kısmi bir zarar var. Allah'a şükür ki herhangi bir can kaybı söz konusu değil. Ayrıca vatandaşlarımızın hayvanları da zarar görmedi. Şimdi burada hem ilçe kaymakamımız hem AFAD müdürümüz hem de muhtarımızla gerekli görüşmeleri yaptık. İlk etapta vatandaşlarımızı yakınlarının yanında ve köylerde boşalan binalarda ikametlerini sağlayacağız. 3 tane evimizin de onarımını seri şekilde yapıp, vatandaşlarımızın mağduriyetlerini en kısa zamanda gidereceğiz. AFAD'taki arkadaşlarımız yarın sabah hasar tespit çalışmalarına başlayacaklar. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek amaçlı her türlü imkanı seferber edeceğiz. İnşallah vatandaşlarımızın yarasını en kısa sürede devlet olarak saracağız." 

Kastamonu'da çıkan yangında 4 ev kül oldu

 

Kastamonu'da alevler bir köyü yuttu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)