BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKaşlı tekneci büyük balığı kaçırdı!----

Kaşlı tekneci büyük balığı kaçırdı!

Kaşlı tekneci büyük balığı kaçırdı!
22 Ağustos 2013 - 12:31 www.finansgundem.com

Milyarder işadamı Rahmi Koç, Kaş’ta mavi tura çıkmak istedi. Herkes gibi sıraya girdi ama sıra kendine geldiğinde büyük hayal kırıklığı yaşadı..

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, hayatında bir ilki Antalya'nın tatil cenneti Kaş'ta yaşadı. Önceki gün 'Nazenin 5' isimli süper lüks yatını Marmaris'e demirleyen Rahmi Koç, otomobille Kaş'a gitti. Uzun süredir görmediği Kaş'ta genelde turistlerin tercih ettiği tekne ile tura çıkmak isteyen Koç, herkes gibi sıraya girdi.
'BÜYÜK ŞANS KAÇIRDIN'
Tekneye binmek için sıra tam 83 yaşındaki Koç'a geldiğinde, yelkenlinin sahibi, "Kusura bakmayın beyefendi. Yolcu kapasitemiz doldu" dedi. Kendisini tanımayan tekne sahibine ses çıkarmayan Koç, daha sonra mavi turdan vazgeçti. O sırada orada bulunan ve Rahmi Koç'u tanıyanlarsa tekne sahibine, "Sen ne yaptın? Az önce tekneye almadığın kişiyi tanımıyorsun galiba. Türkiye'nin en zengin adamlarından birini teknene almadın. Büyük şans ayağına kadar geldi ama sen bu fırsatı kullanamadın" dediler.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)