BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKaskoyu Garanti'de yap, indirimi kap----

Kaskoyu Garanti'de yap, indirimi kap

Kaskoyu Garanti'de yap, indirimi kap
02 Temmuz 2013 - 14:53 www.finansgundem.com

Kaskosunu Garanti’den yaptıranlara % 10 bonus hediye ediliyor

Garanti Bankası şubelerinden Eureko Sigorta güvencesiyle Arabam Garantide kasko sigortası satın alan müşteriler poliçe tutarının yüzde 10’u kadar bonus kazanıyor. 31 Temmuz’a kadar sürecek kampanyadan, Arabam Garantide sigortasını ilk kez yaptıran ve poliçe bedelini Garanti Bonus, Flexi, Money ve Bonus Ticari kredi kartlarıyla ödeyen müşteriler yararlanabiliyor.
Arabam Garantide kaskosu, araçları çarpma, çarpışma, devrilme, yanma gibi kazalar, hırsızlık, sel/su baskını ve deprem gibi risklere karşı güvence altına alıyor. Eureko Sigorta, poliçe sahiplerine ayrıca hasar durumunda sınırsız ikame araç hizmetiyle Türkiye’de bir ilk olan Eureko Vale Hizmeti’ni de sunuyor.
Eureko Sigorta hakkında
Türkiye’de banka sigortacılığının lideri, risk değerlendirme uzmanı, uluslararası bir sigorta şirketi olan Eureko Sigorta, Avrupa’nın 8 ülkesinde 22.000 çalışanıyla faaliyet gösteren dünyanın en büyük sigorta ortaklıklarından Achmea’nın üyesi. Hayat dışının tüm branşlarında faaliyet gösteren Eureko Sigorta, 1989’da AGF Garanti Sigorta olarak kuruldu. Ekim 2007’de ise bugünkü adını aldı. Eureko Sigorta, Garanti Bankası şubeleri, yurt çapındaki acente ve broker ağı ile müşterilerine sigortacılık hizmet ve ürünleri sunuyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)