BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKasırga bu kez de Portekiz'i vurdu----

Kasırga bu kez de Portekiz'i vurdu

Kasırga bu kez de Portekiz'i vurdu
15 Ekim 2018 - 09:09 www.finansgundem.com

Atlantik Okyanusu’na kıyısı olan kıtalar kasırgalarla savaş veriyor. ABD’deki Michael Kasırgası’nın ardından, Leslie Kasırgası da Avrupa kıyısındaki Portekiz’i vurdu

Atlantik Okyanusu’nda art arda çıkan kasırgalar, ABD’nin ardından Avrupa’yı da vurdu. ABD’nin Florida, Georgia, Kuzey Carolina ve Virginia eyaletlerinde etkisini gösteren Michael Kasırgası’nın yaralarını sararken, Atlantik’in Avrupa kıyısı olan Portekiz’i de “Leslie” adı verilen kasırga felç etti. Cumartesi akşamı başlayan kasırga etkisiyle artan rüzgârdan başkent Lizbon başta olmak üzere Aveiro, Viseu ve Porto’yu olumsuz etkilendi. 300 bin ev elektriksiz kaldı. Su baskınlarında 27 kişi yaralandı, yüzlerce ağaç devrildi, uçuşlar iptal edildi ve otoyollar ulaşıma kapandı.
İspanya yolunda

Hızı 200 km’ye ulaşan Leslie’nin Portekiz’i bugüne kadar vuran en şiddetli fırtına olduğu açıklandı. Fırtına, Aveiro bölgesinde kadınlar paten hokeyi Avrupa finalinin oynandığı stadyumun çatısını uçurdu. Portekiz için büyük tehlikenin geçtiğini belirten yetkililer, kasırganın kuzey İspanya’ya doğru yön değiştirdiğini söyledi. ABD’deki Michael Kasırgası, 13 kişinin ölümüne neden olmuştu.

Florida Eyaleti’nde kurtarma çalışmalarının 1700 kişilik ekiplerle devam ettiği, Mexico Beach kıyılarında bir kişinin öldüğü açıklandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)