BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKaşıbeyaz, Al-Thani ile flörtte----

Kaşıbeyaz, Al-Thani ile flörtte

Kaşıbeyaz, Al-Thani ile flörtte
28 Kasım 2016 - 13:55 www.finansgundem.com

Yeme içme sektöründe marka olan zincirlerimiz son yıllarda yurt dışına açılmak için büyük çaba sarf ediyor

Yurtdışına açılmayı stratejik planı içine alan zincir restoranlardan biri de Kaşıbeyaz. Firmanın temeli 42 yıl önce Ahmet Kaşıbeyaz tarafından İstanbul Aksaray'da açılan restoranla atıldı. Şimdilerde Ahmet Kaşıbeyaz'ın oğulları Murat ve Ali Suat Kaşıbeyaz tarafından yönetilen Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, geçen yıl Suudi Arabistan'a franchise vermek üzere görüşmeler yapmıştı. Bu görüşmeyi yine bu sayfalarda yazmıştık. Arkadaşımız Rahime Baş Uçar'ın öğrendiğine göre, Suudi Arabistan'daki görüşmelerine ara veren Kaşıbeyaz Ailesi, şimdilerde başka bir teklifi değerlendiriyormuş.

Kuveytli Al-Thani Ailesi Kaşıbeyaz'ın isim hakkını istiyormuş. BAE'nin yanı sıra Kuveyt, Katar, Bahreyn'i de kapsayan bir işbirliği yapmak isteyen Al-Thani Ailesi ile görüşmeler bir ay önce başlamış, karşılıklı dosyalar sunulmuş. Görüşmeler olumlu sonuçlanırsa restoranların yatırımları Kuveytli ailede, işletmesi de Kaşıbeyaz'da olacakmış.

Bu yıl içinde biri Ziylan Grubu'nun Alaşehir'de yaptığı WaterGardens İstanbul'da diğeri de Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği'nde iki restoran açan Kaşıbeyaz bu görüşmeyle rotasını İyiden iyiye yurtdışına çevirmiş. Konu İle ilgili konuştuğumuz Grubun Ortağı Murat Kaşıbeyaz, "Birleşik Arap Emirlikleri farklı bir lokasyon. Damak tatları bize yakın ve lezzetlerimizi biliyorlar. Orada 24 saat açık restoranlarımızda, sıcak baklava ve kebabı sunmak İstiyoruz. Müşterilerimize Osmanlı yemeklerini tattırmak istiyoruz. Aynı lokasyon içinde Kaşıbeyaz Osmanlı adıyla yeni bir konsepti denemeyi planlıyoruz. (Para Dergi)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)