BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKartal'dan flaş Emre açıklaması----

Kartal'dan flaş Emre açıklaması

Kartal'dan flaş Emre açıklaması
07 Aralık 2014 - 12:15 www.finansgundem.com

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Balıkesirspor maçı sonrası Emre Belözoğlu hakkında ilginç açıklamalarda bulundu

Tecrübeli hoca maç sonrası yapılan basın toplantısında kendisine yöneltilen, "Emre Belözoğlu sportif direktör olursa birlikte çalışır mısınız?" sorusuna şu yanıtı verdi: Ben Emre ile birlikte her zaman çalışırım. Kendisi sevdiğim bir kardeşimdir, futbolun emekçisidir. Ama yurt içinde, ama yurt dışında böyle bir düşüncesi olursa çok başarılı olur.

YERLERİ ALDATMASIN

Balıkesirspor karşısında zorlu bir maç çıkarttıklarını da ifade eden İsmail Kartal maçla ilgili olarak ise, "Balıkesir yeni bir hoca ile maça çıktı ve bu durum onlar açısından avantajdı. Bu durum sahada genellikle pozitif yansır. Ayrıca biz bu ligde herkese saygı duyuyoruz. Balıkesirspor çok iyi bir takım ve biz de bunu bilerek mücadele ettik. Puan cetvelindeki yerleri kimseyi aldatmasın" diye konuştu. Kartal saha zemininin çok kötü olduğuna da değinerek, "Bu durum bizi olumsuz etkiledi. Yine de alınan 3 puan çok önemliydi" dedi.

AZİZ YILDIRIM İŞARET ETMİŞTİ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu için gündeme sarsacak bir teklifte bulunduğu iddia edildi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Eskişehirspor maçından sonra yanına çağırdığı Emre Belözoğlu'na hiç beklemediği bir teklif yaptı. Emre'ye sezon sonu futbolu bırakmasını öneren Yıldırım, "Ne yapsan göze batıyorsun, iyice yıpranmadan futbolu bırakmanı istiyorum çünkü seninle ilgili gelecek planlarım var" dedi.

"FUTBOLU BIRAK, SPORTİF DİREKTÖR OL"

TRT Türk'ün haberine göre; Başkan Yıldırım, Emre Belözoğlu'ndan futbolu bıraktıktan sonra kulübe hizmet etmesini istedi ve sportif direktörlük için üstü kapalı bir teklif yaptı. Yıldırım, "Futbol takımını İsmail Kartal ile birlikte sana emanet etmek istiyorum, bu görevi yapabilecek ender kişilerden birisin, futbol zekası ve yöneticilik kabiliyeti olan bir insansın" diyerek Emre Belözoğlu'ndan bu görevi üstlenmesini istedi. Aziz Yıldırım ve yöneticiler saha içindeki Emre'den daha çok sportif direktör koltuğunda oturan Emre'nin Fenerbahçe'ye katkı sağlayabileceği görüşünde birleşirken, 34 yaşındaki futbolcu bu konuda kararsız kaldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)