BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKartal'dan derbi için flaş karar----

Kartal'dan derbi için flaş karar

Kartal'dan derbi için flaş karar
02 Kasım 2014 - 07:30 www.finansgundem.com

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, bugün oynanacak derbide 3 puanın formülünü oyuncularına anlattı

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bugün Beşiktaş'la karşılaşacak olan F.Bahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, 3 puana giden yolu açacak formülü oyuncularına anlattı. Taktik toplantısında siyah-beyazlı takımın düzenini bozmaları gerektiğini ifade eden genç hoca "Topu Beşiktaş'a vermemeliyiz" diye konuştu. 
 
Topla oynama üstünlüğünün siyah-beyazlı takıma geçmesi durumunda zorlanacaklarını söyleyen Kartal, "Beşiktaş oynamamalı. Bu yüzden topun çıkış merkezinde baskı uygulamalıyız. Sizlerden önde pres istiyorum. Atatürk Olimpiyat Stadı'nın şartları bizleri zorlayabilir. Ancak aynı durum Beşiktaş için de geçerli. Onlar o statta istedikleri gibi oynayamıyorlar. Bunu avantaja çevirelim. Top çevirmesinler. Oyun kuralları içinde agresif olalım. G.Saray maçındaki hataları hiç görmek istemiyorum. Bulduğumuz pozisyonları da gol yapalım ki maç rahat geçsin" dedi. 
 
DIEGO YİNE YEDEK
 

Öte yandan bu hafta kadrosunda sürpriz yapmayacak olan Kartal, maç içindeki senaryolara göre oyuncu değişiklikleri konusunda da sıkı bir çalışma yaptı. Hâlâ istenilen düzeye gelmeyen Diego, Beşiktaş derbisinde de yedek soyunacak. Emenike ise 1 haftalık aradan sonra tekrar ilk 11'e dönüyor. Kart cezası biten Bekir'in stoperdeki yerini almasıyla savunma hattı rahatlayacak olan sarı-lacivertlilerde orta alan da Emre-Topal-Meireles üçlüsüyle kurulacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)