BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKartal'da kurşun yağmuru!----

Kartal'da kurşun yağmuru!

Kartal'da kurşun yağmuru!
27 Nisan 2013 - 15:37 www.finansgundem.com

Kartal'da silahlı iki kişi dehşet saçtı: Yaralılar var

Kartal'da silahlı iki kişi dehşet saçtı. Saldırganların silahlarından çıkan kurşunlar hedefteki iki kişiyi yaraladı. Olay sırasında yoldan geçen 13 yaşındaki bir kız da rastgele sıkılan kurşunlardan yaralandı.
Olay, saat 11.00 sıralarında Kartal Hürriyet Mahallesi Nazik Sokak’ta meydana geldi.
İddialara göre, suculuk yapan Ercan Dereboyu, yanında çalışan Emrah Arıcı ile birlikte oturduğu evin altındaki depodan damacana taşıdığı sırada sokağa siyah bir otomobil girdi. Otomobilden inen iki kişi Dereboyu ile yardımcısının üzerine tabancayla ateş açmaya başladı. Rast gele açılan ateş sonucu kurşunlardan ikisi Emrah Arıcı’nın ayaklarına isabet etti. Yardımcısının yaralandığını gören Ercan Dereboyu, koşarak kaçmaya başladı. Saldırganlar peşinden koştukları Dereboyu’nu Salim Sokak üzerinde yakalayarak kurşun yağdırdı.
Ercan Dereboyu, kurşunların vücudunun çeşitli yerlerine isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.
YOLDAN GEÇERKEN YARALANDI
Bu sırada dershaneye gitmek için Salim Sokak’tan geçen Cennet Keleş (13) adlı kız öğrenci de kurşunların hedefi oldu. Keleş, kurşunlardan ikisinin bacaklarına isabet etmesi sonucu hafif şekilde yaralandı. Saldırı sırasında ayrıca park halindeki 4 aracın da camları kırıldı. Saldırganlar, olayın ardından plakası alınamayan siyah otomobile binerek olay yerinden kaçtı. Saldırıyı gerçekleştiren kişiler ile Dereboyu arasında daha önceden husumet yaşandığı iddia edildi. Yaralılar, hastane yakın olduğu için ambulans beklenmeden vatandaşlar tarafından Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
ATEŞ EDE EDE GELDİLER
Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis, saldırganları bulmak için çalışmalara başladı. Olay yerinde yapılan incelemede, her iki sokakta da toplam 25 boş kovan bulundu. Aracına kurşun isabet Salih Sinan, "Silahla ateş ede ede aşağıya doğru geldiler. Kendimize zor şekilde kenara attık. Araçların camları kırıldı, bir çocuk yaralandı" dedi. Başka bir vatandaş da, “Evde oturuyorduk, silah seslerini duyduk. Birilerini silahla kovalıyorlardı, çok korktuk“ diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)