BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKartal Sivas'ta kanatlandı----

Kartal Sivas'ta kanatlandı

Kartal Sivas'ta kanatlandı
08 Mart 2015 - 13:43 www.finansgundem.com

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor deplasmanında altın değerinde 3 puan aldı

Beşiktaş, derbi haftasının kazananlarından biri oldu. Çok zorlu Sivas deplasmanından 1-0'lık galibiyetle dönen siyah beyazlılar, 2 haftalık aradan sonra kazanmayı hatırladı. Son 8 deplasmanındaki 7. galibiyetini alan Beşiktaş, 51 puana yükseldi.

Konuk ekip Beşiktaş'ta, ligin 22. haftasındaki Balıkesirspor maçında ilk 11'de forma giyen oyunculardan 10'u Sivasspor karşısında da ilk 11'de sahaya çıktı. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, kırmızı kart cezalısı Pedro Franco'nun yerine Necip Uysal'a görev verdi.

Ev sahibi Medicana Sivasspor ise sakatlıkları süren Michael Eneramo ve İbrahim Toraman ile sarı kart cezalısı Adem Koçak'tan yoksun kadroyla Beşiktaş maçına çıktı. Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, bir süre önce kadro dışı bırakılan ve geçen hafta takımla çalışmalara başlayan Aydın Karabulut'u da 18 kişilik kadroya dahil etti.

Karşılaşmaya iki takım da kontrollü başladı ve ilk devrede Sivas'ın birkaç yan topu dışında önemli pozisyon yaşanmadı. 35. dakikada Da Costa'nın orta şut karşışı vuruşunda Cenk son anda müdahale ederken, siyah beyazlılar, devrenin son anlarında golü buldu. Necip'in 40 metrelik nefis pasına hareketlenen Atiba, bekletmeden vurdu ve konuk takımı öne geçiren isim oldu. 

2. yarıda Sivasspor'un yoğun baskısı vardı. Özellikle sağ kanattan yüklenen kırmızı beyazlılar, Beşiktaş'ın sahasından çıkmasına izin vermedi. Ancak siyah beyazlılar, defansta açık vermedi. Sivasspor da son bölümde sadece uzktan şutlarla etkili olmaya çalıştı. 1-0'ı 45 dakika boyunca korumayı başaran siyah beyazlılar, çok zolru bir deplasmandan galibiyetle döndü. 
Şampiyonluk yolundaki rakiplerinin karşılaşacağı haftayı çok iyi değerlendiren Beşiktaş, 51 puana yükseldi.


M.SİVASSPOR-BEŞİKTAŞ

STAT: 4 Eylül
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Bülent Yıldırım

M.SİVASSPOR: Korcan, Cicinho, Da Costa, Ümit, Ziya, Burhan, Kadir, Mehdi, Hakan, Aatif, Batuhan 
TEKNİK DİREKTÖR: Sergen Yalçın

BEŞİKTAŞ: Cenk, Serdar, Ersan, Necip, Opare, Veli, Atiba, Gökhan Töre, Sosa, Olcay, Demba Ba
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)