BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Karsu İzmir seyircisiyle buluşmaya hazır ----

Karsu İzmir seyircisiyle buluşmaya hazır


Karsu İzmir seyircisiyle buluşmaya hazır
18 Eylül 2014 - 14:52 www.finansgundem.com

Dünya sahnelerinin yeni yıldızı Karsu, 29 Eylülde ikinci kez İzmir seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor

Karsu’nun, Avrupa caz listelerinde uzun süre liste başı kalan ilk stüdyo albümü “Confession”  2014’te Türkiye’de piyasaya sürüldü. Albüm tanıtım konserlerinin bir ayağını da geçtiğimiz Şubat ayında İzmir’de veren Karsu, bu kez Karşıyaka’da müzikseverlerle buluşacak. Burdur Gölü’nün kurumasına dikkat çekmek için yapılan projeye destek veren Karsu, 27 Eylül’ de Burdur Gölü’nde vereceği konserin ardından çok sevdiği İzmir seyircisiyle buluşmak üzere Karşıyaka’ya gelecek.

Hollanda’da yaşayan ve Hatay’lı bir ailenin kızı olan Karsu, müziğe yedi yaşında piyano çalarak başladı. Bugüne kadar, dünyanın en önemli caz festivallerinden biri kabul edilen North Sea Jazz Festivali’nde iki kez ve dünyanın en önemli sahnelerinden biri olan New York Carneige Hall’de üç kez sahneye çıkma başarısı gösterdi. Ayrıca Almanya, Belçika, Brezilya, Endonezya, Monte Carlo ve daha pek çok ülkede sayısız konserler verdi. Karsu’nun hayat hikayesini ilgi çekici bulan film yapımcısı Mercedes Stalenhoef, beş yıl boyunca Karsu’yu takip ederek onu belgesel haline getirdi. “Karsu: I Hide a Secret” belgeseli Hollanda başta olmak üzere birçok ülkede gösterime girdi.

Caz, blues, soul, funk müziklerini Türk müziğiyle birleştirerek kendi tarzını yaratan Karsu sadece piyano çalmıyor; o aynı zamanda çok iyi bir şarkıcı, söz yazarı, besteci ve aranjör. Kendi besteleri olan İngilizce parçaların yanı sıra, Divane Aşık Gibi, Gesi Bağları, Domates Biber Patlıcan, Neredesin Sen gibi Türk parçalarını da yorumluyor. Karsu, 29 Eylül’de Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek olan konserine özel olarak hazırlanıyor. Y Kültür Sanat tarafından organizasyonu yapılan konserin biletleri, Biletix ve Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu gişesinden temin edilebilir.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)