BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKarlov suikastinde bir tutuklama daha----

Karlov suikastinde bir tutuklama daha

Karlov suikastinde bir tutuklama daha
21 Mart 2018 - 08:31 www.finansgundem.com

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un suikaste uğrayarak öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında bir kişi daha tutuklandı

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un, silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında bir kişi daha tutuklandı. Tutuklanan kişinin FETÖ ile iltisakı olduğu iddia edildi.

Hürriyet'ten Mesut Hasan Benli'nin haberine göre, polis Mevlüt Mert Altıntaş'ın Karlov'u öldürmesinin ardından açılan dosyada bir kişi daha tutuklandı. 

Haberdeki iddiaya göre FETÖ'nün emniyetteki mahrem yapılanmasında yer aldığı öne sürülen bir kişi ifadesinde şunları söyledi:

"Mevlüt benim sorumlu olduğum örgüt elemanlarından biriydi. Saldırıdan sonra ismini duyduğumda, ismi bana yabancı gelmedi. Çağrışımda bulundu. Benim evime gelmiş de olabilir."

İfadesinin ardından örgüt yöneticisi olduğu belirtilen kişi hakkında, ‘cinayete iştirak’ suçundan nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklama kararı verildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)