BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKargo kolisinden üç başlı ördek çıktı----

Kargo kolisinden üç başlı ördek çıktı

Kargo kolisinden üç başlı ördek çıktı
17 Mart 2021 - 17:13 www.finansgundem.com

Kanada’nın Halifax kentinde yaşayan Brent Braaten, kendisine Çin’den gelen kargo kolisini açınca şaşkınlığa uğradı. Braaten’e gelen isimsiz koliden 3 kafalı, doldurulmuş ördek yavrusu çıktı.

Kanada'nın Halifax kentinde yaşayan Brent Braaten adlı kişi, sabah evinin kapısını açtığında bir koliyle karşılaştı. Braaten kendisine gönderilen koliyi açınca şaşkına döndü. Braaten'a Çin'den gelen isimsiz kargo paketinden 3 kafalı dondurulmuş ördek yavrusu çıktı.

"İçinden çıkanı görünce irkildim"

Olayla ilgili Kanada medyasına konuşan Braaten, “Kolinin kim tarafından gönderildiğini bilmiyorum ama gönderen kişinin adresi Çin’den. Koliyi açmak için cesaretimi topladığımda içinden çıkanı görünce irkildim” dedi.

Fiyatı 80-200 dolar 

Braaten, kolinin içerisinden ‘kullanım talimatının' da çıktığını ifade etti. Talimatlar arasında ‘ürünün’ odada 48 saat bekletilmesi ve saç kurutma makinesiyle kurutulmasının yer aldığını belirten Braaten, ürün için internet üzerinden yaptığı araştırmada fiyatının 80-200 dolar (600-1500 TL) arasında olduğunu söyledi.

Zenginlerin hayvanat bahçesi

 

Singapur'da böcek çiftliğinde çevreçi biyomateryaller üretiliyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)