BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKardashian günde 500 kez seks yapıyor!----

Kardashian günde 500 kez seks yapıyor!

Kardashian günde 500 kez seks yapıyor!
06 Mart 2015 - 15:02 www.finansgundem.com

Kim Kardashian, eşi Kanye West ile günde 500 kez seks yaptıklarını söyledi. Peki, niçin?

Kim Kardashian'in kızı North'a bir kardeş vermek istediği artık çok iyi bilinen kendisinin de hiç saklamadığı bir gerçek. Ancak 34 yaşındaki Kardashian, bunu bir kez de ailesiyle birlikte rol aldığı Keeping Up With The Kardashian adlı reality şovda dile getirdi.

Yapımın yeni bölümünün tanımında kendisinin ve kocası Kanye West'in ikinci çocuklarına sahip olmak için çok çaba harcadıklarını söyledi. Kardashian, esprili bir dille Kanye West ile günde 500 kez seks yaptıklarını ifade etti.

Bölüm tanıtımında yatağında uzanan Kim Kardashian kardeşine "bir kez daha anne olabilmek için ne kadar çok uğraştığını" anlattı. Kardashian, bununla da yetinmeyip ikinci bebeği ne kadar istediklerini anlatabilmek için "Günde 500 kez seks yapıyoruz" dedi.

Bunun üzerine 30 yaşındaki Khloe Kardashian da ablasının kocasıyla olan özel hayatıyla ilgili bu kadar çok ayrıntı duymaktan hoşnut olmadığını gösteren yüz ifadeleriyle ona tepki gösterdi.

Kim Kardashian ve Kanye West'in 21 aylık North adında bir kız bebekleri bulunuyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)