BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKarayılan'ın en yakınındaki isim teslim oldu----

Karayılan'ın en yakınındaki isim teslim oldu

Karayılan'ın en yakınındaki isim teslim oldu
23 Eylül 2015 - 11:19 www.finansgundem.com

Terör örgütü PKK'nın yönetici kadrosunda bulunan Murat Karayılan'a yakın bir adamı teslim oldu

Anadolu Ajansı, terör örgütü PKK’nın liderlerinden Murat Karayılan'ın uzun yıllar en yakınındaki ve çok güvendiği bir ismin güvenlik kuvvetlerine teslim olduğunu duyurdu. İsmi açıklanmayan kişi, örgütün son dönemde ağır darbe aldığını ve bu durum karşısında Karayılan'ın "T.C. kararlı, böyle devam edemeyiz. Yok olup gideriz. Çöküyoruz hatta çöktük" dediğini akardı.

Karayılan'ın, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 22 Temmuz'da başlayan hava harekatıyla bölücü terör örgütünün hiç beklemediği darbe aldığına yönelik değerlendirmelerini örgütün üst düzey mensuplarıyla paylaştığını belirten isim, Karayılan'ın sözlerini şöyle aktardı:

LEBLEBİ GİBİ MERMİ ATIYORLAR

"Bunu söylemekten utanıyor muyum? Hayır, utanacak olan ben değilim, sizlersiniz. Size her şeyi verdik mi? Verdik. Bazı tavizler vererek dış unsurların desteğini sağladık mı? Sağladık. Hala da veriyoruz, şu yok anımızda bile. Sizin yönettiğiniz salaklar ne yapıyor? Bu yok zamanımızda leblebi gibi mermi atıyorlar. Atmayacak kardeşim, hedefi görecek ona atacak. Mühimmat tedarik edemiyoruz. Yurt içine gönderecek mühimmatımız iyice azaldı. Bizim mühimmat fabrikalarımız yok. İçeridekiler 'seviyemiz iyi' diyorlar ama bu gidişle onlar da tükenecek. 

"YENİ KATILANLARIN ÇOĞU ÖLDÜ YA DA KAÇTI"

Yeni katılanların çoğu ya öldü ya da kaçtı. Adamları elinizde tutamıyorsunuz, sahip olamıyorsunuz. Kış döneminde bu konuda herkes öz savunmasını yazmaya hazır olsun. Kimsenin gözyaşına bakmam, acımam. Son iki ayda verdiğimiz kayıplar bir yana bunların ailelerine ne denecek onu düşünün. Çoğu evladını dağda sanıyor ama toprakta. Nereye gömüldüler onun hesabı bile karıştı. Bunları da düşünün, bir yol bulun."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)