BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKarayılan tehdit etti----

Karayılan tehdit etti

Karayılan tehdit etti
09 Kasım 2015 - 13:22 www.finansgundem.com

Türkiye'deki Kandil'de ağır darbe yiyen PKK tehditlere başladı

PKK'lı terörist Murat Karayılan, 119 teröristin öldürüldüğü TSK operasyonları sonrası telsizden örgüt üyelerine seslendi. Karayılan 'misliyle yanıtını alacaklar' dedi.
Telsizden PKK'lılara seslenen Murat Karayılan 119 teröristin öldürüldüğü gerçeğini reddederek bunun basının propagandası olduğunu öne sürdü.

EN SEÇKİN ÖZEL KUVVETLERİ

Karayılan "Operasyon 40 gün sürdü; bu doğru. Onların en seçkin, Genel Komutanlığa bağlı özel kuvvetleri, Bolu ve Kayseri Tugayları bu operasyona katıldılar; bu da doğru. Onların da dediği gibi savaş birçok yerde bomba mesafesinde yaşandı; bu da doğru. Ama şu gerçek de var ki, bu 40 günde Türk devleti istediği yerlere giremedi" dedi.
Murat Karayılan 'eylemsizliği bitirdiklerini belirterek' tehditler savurdu ve şunları söyledi;
-"‘Biz saldıracağız' diyorlar. Madem o kadar saldırmak istiyorsanız buyurun saldırın. Ama unutmayın ki her saldırınız misliyle yanıtını da alacaktır. Bu saldırgan yaklaşıma karşı bizim eylemsizlik sürecini sürdürme koşullarımız kalmamıştır. O şartları ortadan kaldırdılar. Bu süreç bunun için sona erdi".

BUYUR SANA GÖSTERELİM

-Onlar kış şartlarından faydalanmak istiyorlar. Ancak bu beyhude bir çabadır. Kış tedbirlerimizi de almış durumdayız. Onlar nerede saldırırlarsa, nerede bir arkadaşımızın tırnağı bile kanasa, bunun bedelini kat kat ödeyeceklerdir. Biz çocuk değiliz; nerede ne yapacağımızı iyi biliyoruz. Hangi mevsimde ne yapacağımızı biliyoruz. Böyle kendini kurnaz sanan tüccarlar gibi aldatarak, ‘imkanlarım var, saldırırım, sonuç alırım' demekle olmaz. Hele buyur; ne kadar sonuç alabiliyorsun, sana gösterelim."

HDP'NİN OYUNU PKK DÜŞÜRDÜ

Murat Karayılan PKK saldırılarının HDP'nin oyunu düşürdüğü yorumları için de konuştu. Karayılan şunları söyledi;
"Bazıları, "HDP'nin oyları düşmüş; bunda PKK'nin yürüttüğü savaşın da rolü var" diyor. Belki 7 Haziran seçimleriyle kıyaslarsanız HDP'nin oyları belli bir düşüşü yaşamış olabilir ama bu beklenen bir şeydi. Yoksa esasına bakarsanız HDP'nin eski oyları oy oranı olan ortalama yüzde 6-7 puanı bugün yine yüzde 11'lere çıkarması bir büyümeyi ifade etmektedir.

OY KAYBI HDP'NİN SORUNU

Tabii ki oyların azaldığı yerlerde niye azalma olduğuna dönük tartışma yürütülebilir. Elbette eksiklikleri tespit etmek gerekir. Yetersizlikleri ve yapılamayanları doğru bir biçimde tespit etmek çok önemlidir. Bu HDP'nin kendi görevi olan bir husustur. Bu yapının bir iç muhakeme yaşaması kendi sorunudur ama biz geneli esas alıyoruz. Esasında daha da büyük sonuçlar alınabilmeliydi ama yine de AKP'nin ve devletin yürüttüğü konsepte bakıldığı zaman, bu sonucun başarılı olduğu görülecektir. Fakat bu hiçbir zaman yaşanan yetersizliklerin üstünü de örtmemelidir. "
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)