BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarKararname öncesi herkes Bitcoin alıyor----

Kararname öncesi herkes Bitcoin alıyor

Kararname öncesi herkes Bitcoin alıyor
09 Mart 2022 - 14:06 www.finansgundem.com

ABD’de kripto paralara yönelik düzenleme öncesi yatırımcılar Bitcoin almaya başladı. Fiyatlar yüzde 10’a yakın yükseldi

FİNANSGUNDEM.COM

Kripto para piyasaları ABD Başkanı Joe Biden’ın kripto para düzenlemeleriyle ilgili imzalayacağı kararnameyi bekliyor. Gizlilik odaklı kripto varlıklara olan hızlı talep artışının bu kararnamenin imzalanması öncesi gelmesi, “kısıtlama ya da getirilecek vergi ve komisyonlara maruz kalmak istemeyen yatırımcılar alıma geçti” şeklinde yorumlandı. İmzalanacak kararnamenin, ABD Hazine Bakanlığının kripto varlıkların finansal istikrarı bozma tehdidini araştırması, kripto para madenciliğinin enerji kullanımı ve Dışişleri Bakanlığı’nın diğer ülkelerle düzenlemeler konusunda koordineli çalışması konularını içereceği tahmin ediliyor.

Kararname imzalanmadan önce hareketlenen Bitcoin'deki günlük artış yüzde 9'a yaklaşırken Ethereum yüzde 7,5'lik bir artış gösterdi.

Japon kripto para borsası Bitbank’ın piyasa analisti Yuya Hasegawa CNBC’ye verdiği demeçte, “Paylaşılan Hazine beyanı, gerçekçi olmayan düzenlemeler uygulamak yerine endüstrinin gelişimine odaklanıyor gibi göründüğü için kripto piyasası tarafından memnuniyetle karşılandı” dedi. Kripto para borsası Gemini’nin kurucu ortağı Cameron Winklevoss, ise yürütme emrini “kripto düzenlemesine yapıcı bir yaklaşım” olarak nitelendirdi.

Şirketlerin geleceğini değiştirecek kripto trendi

 

Kripto Ruslar için can simidi olacak

 

60 milyon dolar değerinde kripto Ukrayna'ya bağışlandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)