BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKarar verildi! İkisi birden alınıyor----

Karar verildi! İkisi birden alınıyor

Karar verildi! İkisi birden alınıyor
11 Ağustos 2016 - 09:27 www.finansgundem.com

Sosa krizini çözen Kartal tüm enerjisini stoper ve forvete verdi. Gilberto ve Remy’de son aşamaya gelindi. İkisi de sezon sonu satın alınma opsiyonuyla kiralanacak.

Sosa’nın takımda kalmasıyla orta alana transfer yapmaktan vazgeçen Beşiktaş, yeniden tüm konsantrasyonunu stoper ve forvete verdi. Siyah beyazlı yönetim, Brezilyalı stoper Carlos Gilberto ile Fransız golcü Loic Remy’i bitirmek üzere. Beşiktaş, Gilberto’yu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Buna göre sezon sonu Çin’in Shandong Luneng Kulübü’ne 4 milyon Euro ödenecek.

REMY OLMAZSA MBOKANI

Gomez’den umudu kesen yönetim, önceki sezonlarda da gündemine aldığı Fransız golcü Remy için de çalışıyor. Beşiktaş, Chelsea’ye de satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulunacak. Bunun için de 6 milyon Euro gözden çıkarıldı. Diğer yandan siyah beyazlılar forvet hattında
Kongolu Mbokani’yi de el altında tutmaya devam ediyor.

MARIO GOMEZ ARTIK HAYAL

Beşiktaş’ın aylardır nihai kararını vermesini beklediği Mario Gomez, “Türkiye’ye dönme niyetim yok” dedi.Siyah beyazlı yönetimin son bir kez daha görüşmeyi umduğu Alman, “Benim Türkiye’ye dönme gibi bir niyetim yok, kariyerime Avrupa’da devam etmek istiyorum” dedi.

SON BİLETLER ANKARA’DA

Beşiktaş, kendisine ayrılan Süper Kupa biletlerinin bir bölümünü Ankara Arma AVM’deki Kartal Yuvası’nda satışa sundu. Mağazanın işletmecisi Burak Sür, “Büyük ilgi var. Elimezde sadece 3 bin bilet kaldı” dedi. Biletler 75 ila 150 TL arasında satılıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)