BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKaramollaoğlu: Madımak hadisesi tekrar araştırılmalı----

Karamollaoğlu: Madımak hadisesi tekrar araştırılmalı

Karamollaoğlu: Madımak hadisesi tekrar araştırılmalı
02 Temmuz 2019 - 15:43 www.finansgundem.com

Madımak hadisesinin yaşandığı dönem Sivas Belediye Başkanı olan Karamollaoğlu,"Hadise tekrar araştırılmalı, karanlık eller ortaya çıkarılmalı ve hiçbir şey gizli kalmamalıdır. Gerçek suçlular adalet önünde mutlaka hesap vermelidir' dedi.

Madımak Katliamı sırasında Sivas Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katliamın yıldönümünde dikkat çekici bir açıklamada bulundu.

 Sivas Olayları sırasında Sivas Belediye Başkanlığı koltuğunda oturuyordu. Karamollaoğlu, göstericilerin dağılması için yoğun çaba sarf etmişti.

Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “1993 yılı ülkemiz için karanlık bir dönem olmuştur. Madımak başta olmak üzere Uğur Mumcu ve Eşref Bitlis suikastları, Başbağlar vahşeti gibi acı hadiselerin ardı ardına yaşandığı ve birilerinin karanlık emellerinin olduğu bir yıldır. Buradan açık bir çağrıda bulunmak istiyorum! Madımak hadisesi tekrar araştırılmalı, karanlık eller ortaya çıkarılmalı ve hiçbir şey gizli kalmamalıdır. Gerçek suçlular adalet önünde mutlaka hesap vermelidir. Ülkemizin bundan sonra bu tür acı hadiselerle karşılaşmaması ve hangi inanca sahip olursa olsun kardeşçe yaşayabildiğimiz bir Türkiye'nin inşa edilmesini temenni ediyorum”

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)