BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKaraman: Oyuncular eşek gibi... ----

Karaman: Oyuncular eşek gibi...

Karaman: Oyuncular eşek gibi...
31 Ağustos 2019 - 02:05 www.finansgundem.com

Kayserispor Teknik Direktörü Karaman, 3-2'lik Galatasaray mağlubiyeti sonrası açıklama yaptı

Süper Lig'de Galatasaray'a 3-2 mağlup olan Kayserispor'da teknik direktör Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu.

"2. golü atsa maç farka gider"

"Maçı mı yorumlayacağız, hakemi mi yorumlayacağız, verdiği kararlardaki tutarsızlıkları mı yorumlayacağız? Mağlubiyetten sonra hiçbir şeyi geri getiremezsiniz. Biz mağlup olduk. İlk yarı iyi oynadık. Mensah ikinci yarı 2. golü atsa maç farka gider, tartışmasız."

"Hakem 8 dakika uzatma verdi. 90+8'den sonra hakem maçı nerede bitirebilirdi, lütfen bunu izlesinler. 8 dakika uzatma vermedin mi, neden maçı bitirmiyorsun?"

"Bırak maçı kaybetmeyi 3 oyuncumuz atıldı"

"Golü attık, hakem VAR'ı bekledi. Umut Bulut orada 'Hocam ne var bu golde?' dediği için sarı yedi, sonra ikinci sarıdan atıldı. Pedro'nun pozisyonuna bakıyorum. Ya ne var bunda sarı kartlık hocam? Bırak maçı kaybetmeyi 3 oyuncumuz atıldı."

"Oyuncular eşek gibi mücadele edecek, ama.."

"Maçtan 2-3 gün önce söylenenler var, medyada yazılanlar var. Kaya Çilingiroğlu'nun yazdığı bir şey var. Söylemeyecektim ama bu kadar benzerlik mi olur diyorsun. 3 oyuncumuz atıldı. Bir hafta çalışacağım, oyuncular eşek gibi mücadele edecek, ama 99’da maçı kaybedeceğim."

Basın toplantısında konuşan Karaman, "3-2 biten maçtan sonra takımımız 3 tane kırmızı kart gördü. Maçı teknik açıdan değerlendirmek çok zor. Hakemlerle ilgili maç öncesi bazı sözler söylenince insanın aklından bir şeyler geçiyor. İlk devreyi 1-0 önde tamamladık. İkinci devre Mensah'ın pozisyonu vardı. Onu atmış olsaydı rahatlayacaktık. Maçın içinde hakem kontrolünü kaybetti. Bence hakem skora damgasını vurdu. Maçın teknik analizi; bir penaltıdan gol yiyoruz, bir kendi kalemize atıyoruz, bir de 99'uncu dakikada gol yiyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)