BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivKarakaş: Yurttaşlar ön ödeme ile aracın ilk sahibi olmak istiyor----

Karakaş: Yurttaşlar ön ödeme ile aracın ilk sahibi olmak istiyor

Karakaş: Yurttaşlar ön ödeme ile aracın ilk sahibi olmak istiyor
23 Ağustos 2019 - 09:54 www.finansgundem.com

Yerli otomobil piyasaya çıkmadan vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmeye başladı. Türkiye'nin Otomobil Girişimi Grubu Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, "Yüzlerce yurttaşlarımız ön ödeme yapıp araca ilk ulaşanlardan olma arzusunu iletiyor" dedi.

Yerli otomobile ilgi katlanarak büyüyor. Türkiye'nin Otomobil Girişimi Grubu Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, "Doğuştan elektrikli, fikri ve sınai mu¨lkiyet hakları tamamen Türkiye'nin Otomobil Girişimi Grubu'na ait, C segmentinde bir SUV olan aracımızın ön gösterim aracı sadece bir maket değil gerçek boyutlarında ve yu¨ru¨yen bir araç olacak. Pazara çıkmamıza 2 yıldan biraz daha fazla zaman olmasına rağmen yu¨zlerce yurttaşlarımız ön ödeme yapıp araca ilk ulaşanlardan olma arzusunu iletiyor" dedi.

Karakaş, "Fabrikanın nereye kurulacağı konusunda son değerlendirmeler yapılıyor, kısa bir su¨re içinde açıklanacak olgunluğa ulaşacak" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)