BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKaradeniz'de gemi battı----

Karadeniz'de gemi battı

Karadeniz'de gemi battı
17 Ocak 2021 - 13:14 www.finansgundem.com

Bartın Valisi Sinan Güner, "İnkumu açıklarında Rus bandıralı bir kuru yük gemisi battı" açıklamasında bulundu. Güner, "Üç filikada mahsur kalan tahminen 15 mürettebatın kurtarma faaliyetine başlayacağız" dedi

Batı Karadeniz'de yer alan Bartın ili sahil şeridinde Rus bandıralı bir kuru yük gemisi karaya 200 metre açıkta battı. Valilik 13 kişilik mürettebattan 5'nin kurtarıldığını, 2 kişininse cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.

Bölgedeki vatandaşlar tarafından görülen ve bir kısmı su üstünde kalan gemide 15 mürettebat olduğu belirtilmişti. Ancak daha sonra Bartin Valiliği mürettebat sayısını 13 olarak açıkladı.

Valilik hepsi Rus vatandaşı olan 13 mürettebattan 5'nin kurtarıldığını, 2 kişinin ise cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu.

İlk açıklamalarda mürettebatın Batan geminin çevresinde bulunan 3 filikada bulundukları, şiddetli rüzgar ve dalgalar nedeniyle karaya ulaşamadığı belirtildi. Kıyıya jandarma ve 112 Acil ekipleri hazır beklerken, Sahil Güvenlik ve AFAD ekipleri kurtarma için çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ'da 4.1 büyüklüğünde deprem

Koza Altın, Varlık Fonu’na mı devredilecek?

Wuhan Laboratuvarı’nda bilim insanlarından itiraf

Otomotiv'de üretim yüzde 11, ihracat yüzde 27 azaldı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)