BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKara cuma kargolarına kota uygulaması!----

Kara cuma kargolarına kota uygulaması!

Kara cuma kargolarına kota uygulaması!
03 Aralık 2019 - 13:07 www.finansgundem.com

Kara Cuma indirimleri sebebiyle artan e-ticaret yoğunluğu, kargo şirketleri ile vatandaşları karşı karşıya getirmişti. Konuyla ilgili aksaklıkların yaşanmaması adına kargo teslimatında yeni bir uygulamaya gidildi.

Buna göre firmalar Yurtiçi Kargo ile birlikte belirledikleri kota miktarından daha fazla kargo göndermeyecekler. Şirket de kapasitesinin üzerinde kargo almayacak.

Kara Cuma indirimleri sebebiyle artan e-ticaret alışverişlerinin ulaştırılması konusunda çok sayıda şikayet gelmişti. Aldıkları ürünlere ulaşamayan vatandaşlar, sosyal medya üzerinden kargo şirketlerini topa tutmuştu. Konuyla ilgili yaşanan aksaklıkların bir daha yaşanmaması adına yeni bir uygulamaya gidildi. Buna göre kargo teslimatında ‘kota’ uygulamasına gidildi.

İşte Yurtiçi Kargo’dan müşterilerine yapılan o açıklama:

Yaşanan aksaklıklar nedeniyle geçen günlerde ise Türkiye Kargo Kurye ve Lojistik İşletmeleri Derneği’nden konu hakkında açıklama gelmişti. Başkan Aslan Kut, ise “Bazı müşterilerimizin haklı şikayetlerine tanık olmaktayız. Kısa süreli gecikmelerle de olsa tüm alıcıların kargolarının kendilerine en hızlı şekilde ulaşması için olağanüstü bir çaba sarf ediyoruz”  ifadelerini kullanmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)