BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKar yağışı yurtta etkili olmaya başladı----

Kar yağışı yurtta etkili olmaya başladı

Kar yağışı yurtta etkili olmaya başladı
25 Aralık 2018 - 17:33 www.finansgundem.com

Yoğun kar yağışı nedeniyle Bursa-Uludağ yolunda çok sayıda araç yolda kaldı. Diğer yandan, Düzce ve Sivas'ta da etkili olan kar yağışı nedeniyle Sivas'ta yarın için ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi

Bursa'nın özellikle yüksek kesimlerinde öğle saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı, etkisini artırarak devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve tipinin hakim olduğu Bursa-Uludağ yolunda araçlar yolda kaldı. Bazı araçların kara saplandığı görülürken, maddi hasarlı kazalar da meydana geldi. Karayolları ve belediye ekipleri, kar küreme ve tuzlama araçları ile karla mücadeleyi sürdürürken, jandarma ekipleri de Uludağ'a çıkmak isteyen araç sürücülerinin zincirsiz yola devam etmesine izin vermiyor. 

DÜZCE'DE KAR YAĞIŞI 5 GÜN SÜRECEK

Düzce'nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı öğleden sonra kent merkezinde de etkisini gösterdi. Çok sayıda kişi, kar yağışı altında yürüyüp, selfie çekti.

Düzce'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olurken, kent merkezinde de öğleden sonra havanın 1 dereceye kadar düşmesi ile birlikte yağmur yerini kar yağışına bıraktı. Birçok kişi kar altında yürürken, cep telefonları ile selfie çekti.

Meteoroloji verilerine göre Düzce'de 5 gün boyunca kar yağışının etkili olması bekleniyor.

Sivas Valisinden açıklama 

Meteoroloji verilerine göre, Sivas'ta gece beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Sivas Valisi Salih Ayhan, eğitime kar yağışı nedeniyle ara verildiğini Twitter hesabından duyurdu. Ayhan mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Çocuklar, gece yarısından itibaren şehrimizde yoğun kar yağışı beklendiğinden, Sivas il genelinde 26.12.2018 Çarşamba günü ilk ve orta dereceli okullarımızda eğitime 1 (bir) gün ara veriyoruz. Dışarı çıkmayacağınıza ve bol kitap okuyacağınıza inanıyorum."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)