BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKar yağdı Türkiye'de uçuşlar yapılamadı----

Kar yağdı Türkiye'de uçuşlar yapılamadı

Kar yağdı Türkiye'de uçuşlar yapılamadı
02 Ocak 2016 - 17:55 www.finansgundem.com

Avrupa'nın en büyük havalimanını yapan Türkiye, yağan kar nedeniyle sefer gerçekleştiremedi

İstanbul'da üç saatlik rötarın ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkış yapan Anadolujet'e ait yolcu uçağına kalkıştan sonra yıldırım isabet etti. Uçak bir saat sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'na geri dönerken yolcuların bekleyişleri uçağın yere inmesinden sonra da sürdü. Tahliyeyi gerçekleştirecek merdiven aracın da bozuk olması sebebiyle yolcuların uçakta da 45 dakika beklediği öne sürüldü.

Uçak geri dönerken, yolcular apronda mahsur kaldı. Olay kar yağışının etkili olduğu 31 Aralık'ta tarihinde meydana geldi. İstanbul -Trabzon seferini yapan Anadolujet'e ait yolcu uçağı kar yağışı nedeniyle 3 saat rötarla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkış yaptı.  Uçağa kalkışından yaklaşık 10 dakika sonra yıldırım isabet etti. Yıldırım isabet eden uçak 1 saatlik uçuşun ardından saat 11.00 sıralarında Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı. Yıldırım isabet eden uçak apronda kargo bölümüne park ederken yolcular,   gelen merdiven aracının motoru bozuk olduğu gerekçesiyle yaklaşık 45 dakika uçakta kaldıklarını ileri sürdü.

MERDİVENDEN SONRA YAKIT TANKERİ YANAŞAMADI

Başka bir merdiven aracının uçağa yanaşmasının ardından yolcular otobüsle aprondan alınarak Trabzon seferi için hazırlanan diğer uçağı bulunduğu park yerine gittiler.  Bu sırada yoğun kar yağışı nedeniyle yakıt tankeri uçak altına yanaşamayınca uçak sefere hazırlanamadı. Bu kez de yaklaşık 1,5 saat apronda beklediklerini iddia eden yolcular, o anı cep telefonuyla görüntüleyerek sosyal medyada paylaştı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)